Presedintele Romaniei a venit din vacanta

Presedintele Romaniei a venit din vacanta. Ce zi a fost ieri? 11 ianuarie 2016. Bine ca nu e 31 de decembrie. Acum, ca avem tot ce ne trebuie sa fim un stat functional, sa vedem cu ce a inceput presedintele ziua de lucru. Pai, a spus ca e bine ca sefii de partide sa fie paziti gratis de SPP. Veste buna pentru dl Dragnea, care s-a intors si dansul de pe plantatia de cafea din Brazilia. Si pentru toti cei care, pe banii statului, se protejeaza de…cei carora le cer voturi. Dupa promulgarea importantei legi care tinea Romania in loc, presedintele s-a intalnit cu primul ministru. E, despre asta n-am ce sa va spun, ca nu-s detalii.

Cu ce credeti ca se ocupa CSM, la inceput de an? Cu cazul Rarinca? Cu aflarea adevarului despre abuzurile magistratilor? Cu aflarea abuzurilor la care sunt supusi unii magisterati pentru ca nu dau decizii potrivite cu interesele potentatilor vremii? NU! Se ocupa cu stabilit inaltimea de la care trebuie sa vorbeasca procurorii si avocatii in instante. Si cui credeti ca-i trage CSM scaunul de sub picioare? Asa ceva!!!

2 Comments

  1. Buna lege! Bine ca le-a dat spp! Ca daca continuie Johannis si “mari oameni politici” sa conduca tara in halul asta o sa-i alerge si cainii, nu numai oamenii! Si apoi daca hotii si vanzatorii de copii nu empatizeaza intre ei……..atunci cine? urmeaza sa le dea si marilor procurori, spp. Si gata statul de drepti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s