Victimele de la Colectiv, umilite!

Victimele de la Club Colectiv sunt puse sa plateasca! Cine le-a luat banii? De ce sunt pusi la plata?

Pe scurt! De cateva zile, victimele tragediei de la Club Colectiv sunt supuse unei duble umilinte. Nu era de ajuns faptul ca nici pana in ziua de azi, adevarul, despre ce s-a intamplat, nu s-a aflat, colac peste pupaza, banii care au fost stransii din donatii, nu au ajuns la cei raniti sau familiile celor disparuti in tragicul eveniment. 

Si, ca umilinta sa fie completa, unii dintre raniti, au fost instiintati ca trebuie sa plateasca spitalelor, in care au fost tratati, costul zilelor de internare si a medicamentatiei.

Umilinta fara margini!

Dupa ce parintii victimelor, au angajat un avocat, pentru a afla ce s-a intamplat cu banii din donatii si, au anuntat ca vor depune plangere penala, azi au aparut primele informatii!

Andreea Marin, a declarat la RomaniaTv, ca nu a fost contactata de nimeni, pentru un punct de vedere, dupa ce numele sau a fost terfelit. Organizatoare a unui spectacol ce a avut loc la Ateneul Roman, aceasta sustine ca banii din vanzarea biletelor nu au intrat in contul Fundatiei “Pretuieste Viata”. Explicatia fiind faptul ca biletoo.ro are propriri pe conturi si nu poate face plati. Suma din vanzarea biletelor, este in jur de 232 000 lei.

De altfel, tot azi cei de la bilete.ro, spun ca au postat un soi de comunicat, pe facebook, in care doresc sa faca anumite precizari. Pana la ora la care am scris articolul pe pagina de facebook a celor de la biletoo.ro, nu era niciun comunicat!!!!

Update: 12: 37

“Din cauza unor probleme aparute cu magazinele partenere la sfarsit de an, decontarile financiare s-au efectuat cu intarziere. Din acest motiv toate platile catre organizatorii de evenimente au fost intarziate pana in acest moment iar conturile companiei au fost blocate de catre terti. Banii stransi din vanzarea de bilete pentru concertul caritabil sustinut de Angela Gheorghiu la Ateneul Roman pentru victimele incendiului din Colectiv vor fi platiti catre Fundatia “Pretuieste Viata” cu prioritate luni,18 ianuarie. Toate platile restante catre organizatorii de evenimente se vor efectua in cursul saptamanii viitoare.

Ne cerem scuze pe aceasta cale atat fata de organizatorii, partenerii si prietenii nostri dar si fata de victimele incendiului din Colectiv care au trebuit sa astepte toata aceasta perioada.“- comunicat biletoo.ro

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s