Curata canapeaua la Max Cleaning

Bine v-am regasit,

In postarea de azi, va voi vorbi despre curatenie. Cum primavara e la un colt (adica, vreo luna) de noi, zic ca-i util articolul! Primavara este anotimpul care isi cere cu adevarat drepturile, de la curatenia camerelor si-a spatiilor de depozitare, unde au fost tinute muraturile si zacusca si pana la schimbarea prioritatilor de sezon- cu toti cautam sa ascundem cat mai bine puloverele, ghetele, dand frau liber imaginatiei.

Daca nu puteti, din diferite motive, sa faceti singuri curatenia, apelati la o firma de curatenie, dar niste sfaturi zic ca ar fi binevenite!

Asadar, iata cateva etape de care nu ar trebui sa uitam cand e vorba de curatenia de primavara:

1. Scoatem la aerisit penele, pilotele si paturile de care ne-am folosit toata iarna. Pernele umplute cu puf nu trebuie aeriste la soare, deoarece umplutura se uscuca si apoi se rupe. Recomandat ar fi atunci cand afara e umezeala!
2. Depozitam hainele, paturile si lenjeria groasa in saci de platisc bine izolati si uscati, amplasandu-i in locuri in care nu umblam frecvent.
3.Este bine sa dam la curatat hainele de iarna, ca sa evitam eventuale mirosuri neplacute. Indicat ar fi sa lasam hainele groase la aerisit cateva zile.
4. Daca se intampla sa vedem molii in dressing, trebuie aerisite toate hainele si trebuie amplasate in sifonier deodorantele speciale anti-molii, precum si levantica.
5. Curatenia de primavara cuprinde aspiratul si curatatul tapiseriilor si huselor de mobila. Pentru curatarea canapelelor puteti apela la : Max Cleaning curatare canapea .
6. Trebuie mutat mobilierul pentru a curata bine parchetul.
7. Indicat ar fi ca acum lustrele si veiozele sa se bucure si ele de putina atentie…inclusiv vesela ar putea fi reordonata….
8. Este momentul pentru rearanjarea sau scoaterea afara a plantelor care au stat la iernat in casa….
9. Putem sa dam o atentie sporita si pentru curatarea covoarelor cu solutii speciale, profesionale.

Daca veti considera ca e mult prea mult si timpul nu va permite, apelati cu incredere la o firma de curatenie, Max Cleaning, fiind un exemplu. Profesionistii, pot face curatenia de primavara, mai bine decat voi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s