Ai sanse sa te pierzi pe tine

Sa cauti acceptarea, validarea sau aprobarea altora inseamna sa traiesti in limitarea impusa de gandirea si mentalitatea celor din jurul tau. Daca esti interesat de ceea ce spun sau vor ceilalti exista mari sanse sa te pierzi pe tine – valorile, visurile si abilitatile tale.

Nu altii ar trebui sa decida cum sa fii, cine sa fii, cum sa traiesti, ci doar vocea ta interioara este cea care conteaza.

Succesul pe care il ai in ochii altora, insa care pe tine nu te implineste, nuinseamna de fapt nimic.

Tu esti singurul in masura sa decizi cum vrei sa fii si ce inseamna succesul pentru tine. Succesele sau esecurile tale sunt subiective si doar tu esti singurul in masura sa le definesti.

Tot ceea ce conteaza cu adevarat este felul in care iti carmuiesti viata si cum te simti in ea. Doar tu stii ce inseamna succesul pentru tine, tu iti construiesti propria fericire sau nefericire, iar ceea ce gandesc altii despre tine nu trebuie sa aiba nicio importanta.

1 Comment

  1. Firesc şi logic ! Pentru restul succesul tău e amărăciunea lor , iar necazul , eșecul tău bucuria lor ! Dar nu toți sunt aşa , mai sunt totuși şi oameni cu minte şi judecată înțeleaptă pe lumea asta , e drept cam puțini !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s