Amazon, investeste in Europa

Cunoscuta companie americana, de comert online Amazon, a anuntat ca doreste sa investeasca in crearea de noi locuri de munca: “mai multe mii de noi locuri de muncă” in Europa, unde grupul are deja peste 40.000 de angajati, informeaza AFP.

Sursa foto: Amazon/facebook

Amazon spune ca in 2015 personalul sau din Europa a crescut cu 10.000 de noi angajati iar compania doreste sa investeasca in cercetare si dezvoltare, precum si, in constructia de noi infrastructuri care sa sprijine cresterea operatiunilor sale de cloud-computing.

“Intenționăm să creăm mai multe mii de locuri de muncă în 2016 începând de la lingviști, experți în digital media și până la recrutarea de colaboratori pentru centrele de distribuție și customer service”, a declarat vice-presedintele Amazon, pentru Europa, Xavier Garambois.

Amazon susține ca “în prezent recrutăm noi specialiști și în computere și dezvoltatori de software pentru cele 12 centre de cercetare și dezvoltare din Europa” amplasate In Germania, Olanda, Irlanda, Polonia, România, Marea Britanie si Spania.

Incepand cu anul 2010 si pana in prezent, Amazon a investit aproximativ 15 miliarde de euro in infrastructura si operațiunile sale din Europa. Noile investitii  preconizate pentru anul 2016, au in vedere faptul ca in perioada sarbatorilor de Craciun si Anul Nou, Amazon a inregistrat, in Europa, vanzari record spre deosebire de retailerii traditionali.

1 Comment

  1. Anticipatory to help okaying a mortgage or maybe credit score request,
    most financial businesses may extract your credit history report, review credit score, make certain that you’ve great
    collateral For small businesses without an world-wide-web presence, the following the most accepted method of charge card
    transaction.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s