Rinoplastia

Rinoplastie, marire de buze sau pe scurt: chirurgie plastica.

Operatii_estetice_tur_virtual
Acest articol este destinat femeilor. Da, ati citi bine, pentru ca tu, femeie trebuie sa stii, ca te poti programa pentru o rinoplastie la clinica Zetta
Femeia un ansamblu al frumusetii. Cu un par sanatos, cu un corp armonios, o piele fara de cusur, si unghii speciale si mai ales, cu un chip minunat. Ea, femeia isi albeste dantura, reparand astfel greseli vechi ale danturii. Ea, femeia make-upuri de calitate pentru a ascunde temutele riduri, care strica aspectul armonios si iau elanul increderii.


Rinoplastia este o interventie chirurgicala personalizata la care un pacient opteaza din motive strict personale si nu pentru un ideal estetic. Chirurgia estetica a nasului poate amelioara proportiile si aspectul nasului crescand increderea de sine. Operatia poate reduce sau creste dimensiunile nasului. De asemenea, poate sa modifice cocoasa nasului sau varful lui, poate sa corecteze anumite malformatii.

Rinoplastia poate sa schimbe mai multe componente de la nivelul nasului: marimea nasului, aspectul de profil, narile nasului, varful nasului sau devierile piramidale nazale.
Daca rinoplastia este efectuata de un chirurg plastic calificat, riscurile unor complicatii sunt rare si minore.
De ce sa alegeti clinica Zetta,  pentru chirurgie plastica?
Pentru ca: Zetta are o echipa de medicii exceptionala, cu peste 100 de ani de experienta, adunati in miile de ore de operatii grele si sofisticate,
Clinica Zetta dispune de tehnologie de ultima generatie si spatii de recuperare moderne.

Zetta este un proiect unic pe piata romaneasca de chirurgie estetica, deoarece se concentreaza pe actul medical fara niciun fel de compromis. Medicii din Clinica Zetta sunt specializati in operaţii cu grad de dificultate mare si accepta sa intervina chirurgical doar dupa se asigura ca solutia aleasa este cea mai buna pentru pacient.
Medicii din clinica explica si consiliaza pacientul asupra pasilor ce urmeaza a fi efectuati.

La clinica Zetta se pot obtine: buze mai senzuale cu o operatie de marire de buze. Asta numai daca vreti sa redati un volum tineresc al buzelor, prin marirea buzelor, pentru a nu mai folosi rujul foarte des. Augmentarea buzelor cu substante injectabile poate fi o solutie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s