Cea mai buna firma de SEO

ebook-second Din start va spun ca nu-s deloc priceput in metodele acestea moderne folosite in online, de promovare, content marketing si optimizare SEO, de aceea va sfatuiesc sa apelati la cei mai buni specialisti in domeniu si la cea mai buna firma de seo din Romania (search engine optimization). Ei va vor ajuta sa fiti cunoscuti, in online!

Bun! Daca tot am deschis acest subiect am sa va spun cateva chestii pe care eu le-am incercat, fiind la inceput de blogarit si avand cunostinte zero in domeniu. Dupa ce mi-am creat primul blog, nu acesta, era prin 2011, prima chestie care am facut-o  a fost a fost aceea de al inscrie in cateva directoare. Au fost vreo doua sau trei, pentru ca citisem pe net ca nu trebuie sa exagerez, deoarece majoritatea sunt ferme de link-uri si  stiti  aceea vorba :”cei mult strica”

O alta chestie  importanta a fost aceea ca in permanenta faceam comentarii pe alte bloguri, speram eu ca asa voi avea un pagerank mai bun (conta la acea vreme)…Sa stiti ca uneori merge si chestia asta, dar trebuie ca acel comentariu sa nu ajunga in spam…Deci, e o metoda de promovare, dar e “riscant”, zic,  deoarece ajungand in spam, toata munca e degeaba. Asadar, trebuie verificat constant pentru a vedea ce se intampla cu acel comentariu…

Am mai incercat o metoda, aceea a participari la diferite concursuri de prin blogosfera! Asta a fost o metoda de promovare, care a dat roade, chiar daca unii ar spune ca este perimata, eu cred ca este utila…pentru cei care au bloguri, ca si mine!

Am incercat si link- exchange-ul, dar mi s-a parut depasita, stiu ca se mai foloseste…dar mai stiu ca se si penalizeaza cel mai mult.

Pentru un blogger cred ce cel mai mult conteaza continutul, dar asta-i o alta discutie, iar specialistii in content marketing, stiu cel mai bine ca un continut de calitate duce inevitabil la performanta.

Acum, am inceput sa folosesc si promovarea prin advertoriale, este o metoda care a capatat din ce in ce mai mult teren in online, dar sfatul mea este s-a faceti doar prin specialisti din domeniu.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti spor la promovarea blogului sau a site-ului vostru pentru a fi usor de gasit, pe motorul de cautare Google!:)

PS. Daca sunteti interesati de SEO si content marketing, va invit sa cititi articolul acesta pe care l-am gasit pe cariereonline.ro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s