Românii primesc o apa seaca

De ce toţi cei pe care-i cunosc îşi pun în cană mai mult decât pot bea? De ce? Şi frate, mai ales dacă ştii că după tine mai vrea să bea cineva, cum să faci aşa ceva? Cum? Bea tot! Eventual, dacă nu mai poţi bea, fă-ţi găuri şi aşteaptă să devii o stropitoare umană. Fă orice vrei tu, mă doare-n cot ce vrei să faci, dar nu lăsa nimic în cană!
Consumatorii de apa minerala naturala necarbogazoasa din comert sunt manipulati prin reclame mincinoase. In loc de sanatatea promisa, românii primesc o apa seaca, mult mai daunatoare decât cea de la robinet. Publicitatea excesiva determina, pentru o familie, costuri lunare de aproximativ 300 de lei, fata de 75 de bani, cât ar plati pentru aceeasi cantitate de apa, luata din retelele publice. Etichetele de pe recipientele din plastic nu corespund cu realitatea si ascund cantitatile de substante cu factori de risc pentru sanatate.
….testele facute apei imbuteliate de catre laboratoare independente au relevat prezenta, in asa-zisa apa pura, ce ne este vanduta de aproape de 2.000 de ori mai scump decat apa de la robinet, a altor compusi toxici, gen toluen sau stiren, resposabili de mutatii genetice si implicit de proliferarea cancerului . Majoritatea reclamelor leaga notiunea de sanatate de apa plata, o asociere care, dupa cum demonstreaza numerosi cercetatori neafiliati corporatiilor, este falsa, in primul rand din cauza recipientilor de plastic, care modifica indicii calitativi ai apei de izvor. Cand aceasta este captata de la un izvor autentic si nu este apa de la robinet reciclata!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s