Ce-am descoperit despre videochatul din Romania

Ce-am descoperit despre videochatul din Romania

angajare videochat Studio 20

sursa foto: Studio 20

Zilnic, cand citesc publicatiile din Romania, gasesc cel putin o stire despre domeniul videochatului. De cele mai multe ori este una negativa, asa ca m-am intrebat ce motivatie are o tanara sa se angajeze in videochat. Daca patronii fac evaziune fiscala, daca fetele sunt santajate de diversi indivizi, daca studentele sau liceencele risca sa fie exmatriculate din cauza meseriei, atunci de ce vor ele sa lucreze in aceasta bransa? Sa fie oare numai castigurile foarte mari? Asa ca m-am pus pe cercetat si am descoperit urmatoarele lucruri despre videochatul din Romania:
1. Este legal inca din 2003, iar studiourile profesioniste, cum este Studio 20, care are locatii in Bucuresti si Cluj, isi platesc toate taxele catre stat. Modelelor le fac contract de munca legal, iar o data la 2 saptamani, cand le platesc, le intocmesc acte aditionale, in care sunt stipulate toate castigurile lor din acea perioada, impozitele care se retin, cursul valutar al zilei si suma neta care le revine. Totul e transparent si corect.
2. In general, un model primeste un comision de 50% din banii facuti pe site-urile de videochat. Cine promite mai mult, de fapt foloseste un sistem de a pacali modelul, deoarece cheltuielile unui studio de videochat sunt destul de mari si nu ar rezista pe piata.
3. Inca din prima luna, poti castiga 500-1.000 de dolari, iar dupa ce prinzi experienta faci in medie intre 3.000 si 5.000 de dolari. Poti ajunge chiar si la 10.000 de dolari lunar, cum fac modelele de succes de la Studio 20.
4. Nu ai voie sa te angajezi la un studio de videochat daca nu ai 18 ani impliniti sau daca suferi de diverse probleme mintale.
5. Un studio de videochat profesionist garanteaza confidentialitatea modelelor. Angajatii nu dezvaluie niciodata numele lor, iar ele isi aleg un pseudonim, pe care il vor folosi in aceasta bransa. In plus, site-urile cu care lucreaza Studio 20 nu permit membrilor din Romania sa vada fetele din tara noastra.
6. Programul la un studio de videochat este flexibil. Exista trei ture (06.00-14.00; 14.00-22.00 si 22.00-06.00), pe care modelele si le pot alege la fiecare inceput de saptamana, in functie de preferintele lor. In acest fel, se pot ocupa si de scoala, familie sau viata personala. De obicei, pentru a castiga bani multi, se lucreaza 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi, insa se poate munci si 6 zile, cate 6-7 ore sau 4 zile pe saptamana, a cate 10 ore in fiecare. Un sfat important este sa lucrezi constant pe aceeasi tura, pentru a-ti fideliza membrii.
7. Se poate face videochat si fara sa te dezbraci. Desi pare greu de crezut acest lucru, la Studio 20 se poate face videochat glamour, in care modelele isi pastreaza hainele pe ele, dar se folosesc de inteligenta si puterea lor de seductie pentru a trezi si mentine interesul membrilor de pe site-urile de videochat, care, de multe ori, nu cauta decat un suflet pereche, cu care sa socializeze si in compania caruia sa se destinda.
8. Din echipa unui studio profesionist fac parte foarte multi oameni, inclusiv hairstylisti, make-up artisti, maseuri si chiar psihologi.
9. E mai rentabil sa lucrezi intr-un studio de videochat premium ca Studio 20 decat sa faci videochat de acasa. Echipa de marketing depune eforturi mari pentru a transforma un model obisnuit intr-unul de top, care castiga chiar si 10.000 de dolari pe luna si este premiat la festivalurile internationale de profil. In plus, la un studio ai parte de training, de feedback, de suport tehnic online, de fotografi si editori video profesionisti, decoruri moderne si diverse, lumini, aparatura performanta, internet de mare viteza si multe alte beneficii.
10. Poti face videochat chiar si la 35-40 de ani. Daca unii barbati prefera inocenta celor de 20 de ani, altii admira experienta si intelepciunea unei femei trecute de 30 de ani.

 

Advertisements

2 thoughts on “Ce-am descoperit despre videochatul din Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s