TE FACE sistemul daca si-a propus sa te scoata din piata.

Cum TE FACE sistemul daca si-a propus sa te scoata din piata.

Parlamentul a reactionat la abuzurile impotriva Trustului Intact. Abuzuri flagrante, cusute cu ata alba, sfidatoare si, mai cu seama, periculoase pentru o tara care flutura steagul Uniunii Europene langa pupitrul administratiei prezidentiale, langa cel al primului ministru, in parlament si la toate sindrofiile oficiale. Parlamentarii i-au cerut primului ministru sa vina sa explice de ce a fost nevoie de ca ANAF-UL sa trateze trustul Intact ca pe o cloaca de infractori. De ce e nevoie sa inchizi 5 televiziuni dupa ce ai refuzat sa raspunzi la zeci de adrese prin care ele doreau sa stabileasca o relatie corecta, legala cu institutiile statului. Prin care ele voiau sa dea bani statului, pe langa taxele si impozitele cu care sunt la zi.

Primul ministru se pregateste sa raspunda. Dar, surpriza CIOLOS, bate campii cu lejeritate despre o asa-zisa valorificare a sediilor, cand ele sunt deja in proprietatea Statului. Este foarte clar pentru mine ca nu cu el trebuia discutat, ci cu stapanii lui, sau macar acestia ar trebuii depistati si taiate legaturile dintre ei si Guvernul marioneta actual.

2 Comments

  1. Oamenii cu, capul pe umeri si cu,coloana vertebrala…au luat atitudine !!!Trepadusii si lingaii…perie mafia,care atenteaza la democratia din Romania,in speranta ca vor primi si ei un oscior…Ce caractere!!

  2. Libertatea presei trebuie sa existe . Sustin libertatea presei. Daca nu ne place un canal tv. Avem telecomanda. Nu trebuie inchise posturi. De ce hotii sau delapilatorii stau in arest la domiciliu de lux in loc sa fie executate si sa intre in proprietatea statului. Ma intreb…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s