Epidemie, virus ori bacterie?

Dadeam ieri: O veste buna, dar…E bine ca s-a stim ca s-a mai intamplat, si ca a fost neclar de unde a venit. Epidemie, virus ori bacterie? parinti striga in strada – cei care mai au suflu, parlamentari intreaba ministru. Raspunsuri nu avem.

Ce vedem bun in tot sirul de intamplari nenorocite este ca nu e bine. 

Dupa ce vor fi tratati copiii – corect – si vom sti de ce sa ne ferim – poate – sa vedem diagrama aceea a procedurilor desenata si redesenata, pana cand suntem siguri nu mai afla nimeni niciodata ,din presa ca exista o grava problema de sanatate.

7 Comments

  1. Doctorul Achimaş se face vinovat pentru că a acceptat căciula de ministru în condiţiile în care el nu se pricepe ABSOLUT DELOC la managementul de sistem ! Omul inteligent îşi cunoaşte şi recunoaşte limitele, deci daca era suficient de deştept, înţelegea că prin suficienţa şi mediocritatea care îl caracterizează poate face mult rău…. dar el, fudul şi ţâfnos, nu şi nu… că ce dacă mor la noi, mor şi în alte părţi copiii, asta-i viaţa!

  2. E una din cele mai mari drame care a încercat să fie mușamalizată, punându-se în față cazul Antena 3. E o mușamalizare a unei din cele mai mari tragedii pe care le-am trăit

    1. eu cred ca trebuie mediatizat,pentru a face presiune(nu pe medici)pe cei care conduc sistemul de sanatate.E clar ca din balbaiala autoritatilor vor sa ascunda ceva.

  3. Acum nu iese lumea in strada sa protesteze ? Au murit prea putini copii? Ne intereseaza ratingul Antenei? Nu copiii, care puteau fi ai nostri ? Nepasarea, intoleranta, lipsa atitudinii civice ne aduce in starea, ca vedem raul la TV, nu facem nimic si, cand e prea tarziu, strigam hotii! E de ras.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s