Cum nu iti doresti tu sa fii

Exista o teorie care spune ca ceea ce nu-ti place la altii, ceea ce te deranjeaza sau te enerveaza oglindeste o parte din tine, pe care nu vrei sa o accepti.

Insa, de multe ori, acest lucru nu este adevarat. Ceea ce vezi la altii si nu iti place iti arata pur si simplu cum nu iti doresti tu sa fii. Si da, aceasta este o lectie importanta pentru tine – sa constientizezi toate acele trasaturi si aspecte care nu vrei sa faca parte din personalitatea ta.

4 Comments

  1. este adevarat si ce se spune, ca ce-ti place oglindeste o parte din tine,, este vorba de o incapacitate de a face fata acelui comportam in sensul de a nu suferi din cauza lui, de – evita si chiar de a nu-l atrage. Unii din noi da, nu dorim sa fim asa cum nu ne place sa fie altii, insa exista si persoane care din contra incearca sa fie exact asa cum sunt cei care le-u facut sa sufere, pe ideea ca este o reteta de succes, adica ori calci tu pste altii ori calca ei peste tine. Deci cred ca depinde de felul de a fi al persoanei. Dar intotdeauna ce nu-ti place iti arata ceva care iti lipseste si care daca il dezvolti nu vei mai fi asa deranjat de respectivele comportamente ale altora

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s