MiG-35 (Fulcrum-F) în serviciu ?

MiG-35 (Fulcrum-F) în serviciu ?

În câteva zile, noul avion multirol va intra pe mâna piloţilor militari ruşi !

Primul lot de avioane multirol MiG-35 (Fulcrum-F) va intra în teste de zbor, cel mai probabil, spre sfârşitul acestei primăveri. Serghei Korotkov, directorul general al MiG Aircraft-Manufacturing Corporation (RSK MiG), a mai arătat într-un comunicat al companiei că prima etapă a programului, cea de cercetare şi proiectare, a fost finalizată şi că planurile finale au fost aprobate de Ministerul Apărării rus.

„Astfel, activitatea se desfăşoară în conformitate cu calendarul specificat de contract”, a precizat Korotkov în comunicat.
“În acest an, acesta va fi asamblat şi livrat clientului “, a adăugat el.
Potrivit lui Korotkov, MiG-35 este capabil să utilizeze întreaga gamă de rachete aflată în dotarea Forţelor Armate ale Rusiei. Avionul poate monitoriza zece ţinte simultan şi lovi între patru şi şase obiective considerate ca fiind cele mai periculoase.
MiG-35 are o viteză de Mach 2,23 şi un interval operaţional de 1,5 ori mai mare decât MiG-29.

Fotografia postată de Leoncio Leonhard.

1 Comment

  1. Vecinii si mai ales prietenii nostri rusi au picat de acord, mai exact s-au pupat ruseste pe gura, si s-a lasat cu intelegerea intre MoD-ul lor si corporatia MiG, asupra conditiilor de livrare a unor avioane MiG-35 catre Paza Aeriana. Pardon, Fortele Aeriene.Costurile se ridica la 36 miliarde de ruble si uite asa, tiptil-tiptil, precum curentul pe sarma, indragitii se refac sub forma de urs fioros.Conform unei surse din cadrul Ministerului Defensivei Lor, decizia de a cumpara avioane MiG-29SMT a fost luata in sincron si mai ales simultan cu cea de a efectua punerea de desht pe contractul de achizitie a 88 MiG-35.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s