Facem pariuri?

386530-pariuri Sigur ca sunteti printre cei care ati auzit deseori sintagma aceasta. Cea din titlu, desigur. Este adevarat ca mai este folosita si atunci cand te uiti la un meci si vrei sa le arati prietenilor ca ai dreptate. ” Fac pariu ca o sa castige echipa x” . In cazul meu pariul este pe o bere sau pe o inghetata…
E drept ca eu nu sunt un mare fan al pariurilor, dar nici nu pot spune ca nu imi plac si ca nu mai particip, doar ca nu se intampla asa des. Si, nu pentru ca nu mi-ar placea sa castig, ci pentru ca timpul, azi, este extrem de important.
Am fost, din cand in cand, pe la casele de pariuri din oras si-a trebuit sa astept cam multicel.. Acolo am auzit si diverse sfaturi. Dar, sfaturi cum sa pariezi online, gasesti si pe site-ul: bet-pariuri.com. Acolo vei gasi biletul zilei.

Este drept, ca multi s-au reprofilat pe casele de pariuri din online. De acolo am auzit si eu prima data, de ele.
Motivele ar fi diverse: comoditatea, usurinta, bonusuri. Foarte important acest ultim aspect pentru un “jucator”.
Cateva avantaje, pe care le vad:
1. Cand pariezi de acasa, de pe calculator iti poti face mai usor calculele, te poti inspira si de pe biletul zilei.
2. Teoretic vorbind se pierde la capitolul socializare, dar castigi prin timpul pe care il vei avea la dispozitie. Doar asa poti merge intr-un local cu prieteni si poti vedea meciul pe care ai pariat.
3. La casele de pariuri online primesti bonusuri de inscriere. Teoretic acestea nu platesc chirie pentru spatiu, nu plateste operatori-casieri, deci din start pot oferi bonusuri si cotele ar trebui sa fie, zic eu, mai mari.
4. De curand am vazut ca si unele casele de pariuri clasice au inceput sa practice pariurile live. Nu stiu, daca are succes ca nu am incercat , inca.
5. Ma repet, dar asa este: scapi de cozi, folosind internetul. Este drept ca eu prefer in continuare pariurile intre prieteni si imi place sa castig. N-are importanta pe ce pariem, conteaza in fata cui castig. Imi place sentimentul acela pe care il traiesti ca si castigator.

Ca sa inchei in acelasi ton articolul: Facem pariuri sportive, pariuri online, ca nu se va simti, avand bonus de inscriere. 🙂

Succes!

Advertisements

3 thoughts on “Facem pariuri?

  1. Buna, in sfarsit am aflat aceasta pagina despre Facem pariuri?
    | aXaSport. Pot spune ca pagina wordpress.com este printre cele mai bune
    pagini de pe web-ul romanesc. Mult spor pe mai departe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s