Bulevardul Tomis prinde culoare

 

Bulevardul Tomis prinde culoare prin noile pavele în degrade !

Fotografia postată de Leoncio Leonhard.

Da , frate in România mai sunt primari care muncesc și Nu fac inutil politică …

 

Bulevardul Tomis prinde culoare prin noile pavele în degrade !

Cum reprezentanții ENEL au terminat lucrările în zonă, adică au scos cablurile de pe stâlpi și le-au băgat în pământ, acum a venit rândul administrației locale să se ocupe de trotuare.Zile acestea în zona Capitol au fost deja puse primele pavele care au un design cu totul aparte și anume un concept de trecere în degrade a pavelelor. Acest concept inovator are ca scop, pe lângă motivul artistic, atenționarea apropierii de zona carosabilă, printr-o nuanță mai închisă a pavajului. Proiectul este unul de anvergură, iar reprezentanţii municipalităţii susţin că bulevardul va arăta cu totul diferit faţă de cum a fost până în prezent.

Advertisements

2 thoughts on “Bulevardul Tomis prinde culoare

  1. Dalele alea daca le aveau refugiatii arabi prin Paris ….!!!! Mama , mama ce se scoteau ! Ce bataie isi luau ai lui Luis de Funes ! Hahaha….asa ca nu primiti arabi la Constanta decat daca il puneti inapoi pe Mazare primar , favoritul meu , ce naiba !

  2. Ce mozaic prozaic, parca ar juca țiganii alba-neagra. Puteau sa pună motive populare romanesti mai colorate nu tigania asta. În Spania sunt pline trotuarele cu asemenea mozaic, dar la ei, merge că sunt mai arși de soare, dar în România plină de flori trebuiau niște trotuare pastelate pe românește, mai colorate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s