Tensiune oscilanta

Tensiune oscilanta simptome

Sendo_Advance_pic10Tensiune oscilanta simptome: Salturile hipertensive dese pot sa va indice faptul ca aveti hipertensiunea arteriala oscilanta. Aceste simptome tensiune arteriala oscilanta, odata descoperite, trebuiesc monitorizate, pentru a se putea administra un tratament adecvat. In acelasi timp, cu administrarea tratamentului in caz de hipertensiune oscilanta, va trebui corectat si stilul de viata: reducerea consumului de alcool, reducerea consumului de sare, stoparea fumatului si scaderea in greutate, daca-i cazul.

O hipertensiune arteriala ridicata este o afectiune des intalnita in zilele noastre.

Tensiunea ridicata apare datorita faptului ca, sângele exercita o presiune foarte mare in  pereti arteriali. Aceasta  poate duce la complicatii ca: accidente vasculare cerebrale, boli cardiace si, de asemenea la insuficienta renala.

In momentul in care aveti simptome ale unei tensiuni oscilante, recomandare este sa mergeti la medic.

Tensiune oscilanta cauze:

Tensiune oscilanta cauze: Printre principalele cauze se numara consumul excesiv de alcool si sare. De asemenea, stresul e un alt factor important in aparitia acestei boli.
S-a constata ca anumite medicamente pot genera tensiune arteriala oscilanta. Anticonceptionalele, antiinflamatoarele si antidepresivele nesteroidiene sunt medicamente care luate pe termen indelungat, pot genera hipertensiune oscilanta.
Daca aveti tensiunea arteriala oscilanta si decideti sa cumparati in aceasta luna un tensiometru SENDO, veti primi gratuit si un pedometru. Asadar, pentru a-ti masura tensiunea, din confortul propriei locuinte, ai nevoie de un tensiometru de brat Sendo.

Pentru aceia care au hipertensiune oscilanta un tensiometru de brat Sendo, este mai mult decat necesar, iar acesta poate fi achizitionat direct de pe site-ul sendo.info/ro/. Avantajele ar fi:

– rezistenta, precizie, usurinta in utilizare si garantie de 5 ani;
– experienta acumulata in cei 35 de ani in exactitatea si calitatea produselor Sendo;
– Sendo, masoara cu precizia japoneza tensiunea arteriala;

De retinut: Manseta standard este pentru  un brat cu diametrul cuprins intre 22-32 сm, dar daca aveti nevoie de una mai mare, se poate inlocui cea standard cu una mai mare, gratuit.

Exactitatea produselor Sendo a devenit cunoscuta, in tara noastra si a capatat incredere in randul medicilor si a farmacistilor. Ei sunt cei care recomanda, fiind cunoscatori ai tensiometrelor electronice, produse de Sendo.

Acum, si eu ca multi altii, am in familie persoane care au hipertensiune oscilanta si lor le-am recomandat tensiometrul SENDO.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s