Cartuse toner pentru imprimante laser

Cartuse toner pentru imprimante laser

00.brother-289x454
sursa foto: cartuse-shop.ro

 

Cu siguranta cei care aveti si folositi o imprimanta v-ati confruntat cu necesitatea unor cartuse toner, ieftine si de calitate. Fiind si eu in aceasta situatie am gasit si am cumparat: cartuse toner pentru imprimante laser de la Cartuse Shop. Asa ca, o discutie legata de birotica si cartuse toner vi se pare de actualitate? Ar fi utila? Eu zic ca da si-am sa va argumentez si de ce…

Discutam cu ceva vreme cu o amica care este angajata intr-o institutie publica, din localitate. Este un loc de munca minunat, ea sta pe scaun, la calculator, 8 ore, sambata si duminica- libera si uite asa timpul trece, leafa merge. Asa ca, in privinta consumabilelor de papetarie situatia e ok, isi pot lua coli, creioane, pixuri, cate doreste. Un singur lucru nu avea cartus pentru imprimanta. Acesta nu se considera a face parte din consumabilele de birotica. Or fi ele (cartusele de toner) consumabile, dar sunt trecute in categoria tehnicii moderne. Asa stau lucrurile prin institutiile noastre publice.
Aceasta discutie despre cartus de toner e una destul de lunga si am abordat-o de foarte multe ori aici, pe acest blog, dar acum doresc doar sa va intreb pe voi: acestea pot fi cosiderate ca si consumabile sau nu? …puteti lasa un mic comentariu cu un singur argument.

Nu inchei fara sa va spun ( eu stiu din discutia de care am avut-o cu amica de care v-am amintit) ca in institutiile publice, daca doresti cartuse pentru imprimanta trebuie sa o faci intr-un mod oficial. Trebuiesc achizitionate cu factura. Pentru mine, e mult mai simplu: cumpar cerneala si o baga cu seringa intr-un cartus.

Daca tot am vorbit de cumpararea de cartuse toner, pe site-ul cartuse-shop.ro, gasiti produse originale ale unor firme de renume, precum: Xerox, Samsung sau HP. Preturile fiind cele mai mici.
Pentru comenzile online, livrarea se face cu ajutorul firmelor de curierat: Fan Curier sau Urgent Curier, in intreaga tara. Acestea fiind avantajele pe care le ofera magazinul online cartuse-shop.ro, specializat in asemenea produse.

 

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o primavara minunata!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s