Ceaiul verde

Ceaiul verde

ceai-verde-china-sencha

Ceai verde oferit de Artaceaiului.ro. In perioada de toamna -iarna, nu prea mai ies prin oras, prin parcuri, terase. Sunt zile la rand cand ajung acasa de la serviciu si nu mai ies in oras. Din cauza oboseli, a faptului ca se intuneca devreme si e frig.cand stii ca a doua zi trebuie sa te trezesti pe la 6.30, nu prea mai iti arde sa iesi prin oras. In perioada respectiva, prefer sa ma bag in pat, nu inainte de a-mi face o cana cu ceai verde sa iau telecomanda si sa ma uit la un film nou sau vreun documentar interesant.
De curand m-am mutat pe RCS si pot viziona canalele de sport. Seara imi mai petrec timpul uitandu-ma la cate un meci de fotbal sau handbal, dar cana cu ceaiul verde nu imi lipseste. Este in permananta langa mine.

Candva, citeam seara. Nu imi petreceam timpul la tv, dar ceaiul pe care il foloseam, in timp ce citeam era ceai de fructe. La vremea respectiva nu stiam de existenta ceaiului verde, dar de cand l-am descoperit este nelipsit.

Ceaiul, obisnuiesc sa il beau seara, poate ca altii il savureaza dimineata, important este ca imi place. Din ce mai stiu eu, ceaiul verde este bun si pentru aceia care tin cure de slabire, dar pentru mine e linistitor. Deocamdata nu am kilograme in plus si nu-s fortat sa beau ceai pentru a slabi.

Folosesc ceai verde, de ceva vreme pentru ca-i mai bun! De cumparat, cand se termina ceaiul, eu fac comanda pe site-ul artaceaiului.ro.
Avantajele cumparaturilor din online, a ceaiului verde, de pe site-ul respectiv:

-in permanenta gasesc promotii. In aceasta perioada exista reduceri de 25%;

-plata se poate face si cu cardul; Visa sau MasterCard.

Asadar, pentru ca ceaiul verde este bun in procesul de intarire al sistemului imunitar, vi-l recomand cu drag. Si il mai recomand, pentru ca aduce beneficii sanatatii! Sanatatea fiecaruia dintre noi este importanta, iar acest ceai ne poate fi de ajutor.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti multa sanatate si, incercati sa beti o cana cu ceai verde, daca nu ati facut-o pana acum.

 

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s