Un cadou, pentru sefi?

Un cadou, pentru sefi? Alege Cadouri pentru zi de nastere:

pizap.com14495764154001Cadou zi de nastere! De cate ori ati fost pusi in situatia de a face sefilor, un cadou ? Stiti voi, persoanelor acelea pe care nu le inghitim, dar pe care trebuie sa le suportam si sa le facem un cadou zi de nastere. Nu peste tot e la fel, dar in majoritatea cazurilor da.

Si aveti doua variante pentru cadouri zi de nastere.
1. Va oferiti sa puneti bani si lasati pe altul sa decida ce si cum.
2. Decideti voi ce sa fie cumparat iar daca sefului o sa-i placa o sa puteti sa va laudati, a fost ideea mea
Ma rog, in prima varianta o sa dea toti ceilalti vina pe voi.

Exista insa persoane care prefera sa fie musai in prima categorie. Musai, musai, musai 🙂 ! Cand e vorba de sefi pot intelege, dar cand e vorba de cadouri normale (un cadou zi de nastere) pentru un prieten e absurd. Pe bune.
Daca sunteti in categoria a II-a puteti incerca site-urile, ca de exemplu acesta cu ceasuri de lux. Au marele avantaj ca va scutesc din timp si chiar din bani, fiind un magazin online. Dezavantajul este ca fiind din ce in ce mai cautate astfel de site-uri s-ar putea ca seful sa primeasca acelasi cadou de mai multe ori. Dar acum depinde ce cadou doriti sa dati. Si depinde de sef.
Inca n-am apelat la astfel de site-uri, dar pentru un prieten parca se merita si efortul de a umbla dupa un cadou. Pe bune! Trebuie sa simt ca am pus nu doar bani, ci si suflet in acel cadou. Pentru sefi as pune bani mai multi si suflet mai putin.
Acum, aveti posibilitatea de a oferi sefilor prin intermediul site-ului Complice.ro si a categoriei: cadouri zi de nastere clipe de neuitat. Un zbor deasupra capitalei. Cum credeti ca va reactiona, persoana respectiva? Sau, un meci de tenis cu Victor Hanescu? Daca e si un amator al acestui sport, ati nimierit-o!

Salutari tuturor si vorba aceea: sa fiti cu minte, nu cuminti!!

Ps. Mi-ar placea sa primesc cadou un curs de parasutism!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s