Iustin Paraschiv-programator cu experienta

Iustin Paraschiv- programator cu experienta

Incep prin a va intreba pe voi, bloggeri ca si mine. Cati dintre voi, va amintiti cum si din ce programatormotive v-ati construit primul blog? Sigur sunt unii care vor da un raspuns rapid, altii se vor gandi. Doar au trecut anii! Eu, pot sa va spun ca primul meu blog a fost gratuit, pe platforma blogspot.com. Asa ca de problemele de tehnica se ocupau altii. Iar in situatii de exceptie apelam si eu la motorul de cautare google, unde gaseam destule solutii atunci cand blogul intra in impas. Unul dintre cei de la care am avut de invatat este si Iustin Paraschiv.


Cunoscandul, prin articole pe Iustin Paraschiv, m-am decis sa fac un pas inainte si sa imi deschid un blog pe wordpress. Blog pe care scriu si acum. Si au trecut vreo 3- 4 ani.
Blogul lui Iustin Paraschiv e tot pe platforma wordpress si asta m-a ajutat foarte mult. Am invatat sa utilizez acasta platforma, citind articolele lui Iustin Paraschiv, dar nu am renuntat la blogul de pe platforma blogspot.com. Cred ca e ca in dragoste. Prima iubire nu se uita niciodata. Din cand in cand scriu si acolo.

Iustin Paraschiv – limbajul Java

Cel despre care v-am amintit in prima parte, este un om priceput la programare si web design.
Ei sa nu va inchipuiti ca am devenit si eu vreun specialist in acest domeniu, cel al limbajului Java. Eu am dorit sa va recomand pe unul din specialisti : Iustin Paraschiv, spunandu-va ca atunci cand aveti probleme cu blogul vostru, Iustin Paraschiv va poate fi de folos. Un programator de la care puteti lua informatiile necesare chiar prin articole scrise de el pe blog. Il puteti gasi accesand numele Iustin Paraschiv. Chiar daca nu am parcurs intreaga istorie a limbajului Java, cu siguranta pot spune ca mi-am imbogatit cunostintele.

Cateva date despre Iustin Paraschiv: a absolvit in anul 1997 Facultatea de Informatica a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Are diplome obtinute in competenta programare digitala. din anul 2011 si pana in prezent a fost consultant al mai multor ONG, societati comerciale si dezvoltatori locali de software. Are o preznta constanta incepand cu l;una iunie a anului 2012 si pana in prezent, in Revista Micul Programator.

Revin la inceputurile mele, vreau sa va mai spun ca datorita lui Iustin Paraschiv, mai bine zis a articolelor publicate de el si pe care le-am citit, am facut pasul spre un domeniu propriu, de pe wordpress, in .info.

Advertisements

One thought on “Iustin Paraschiv-programator cu experienta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s