Sfoara impletita sau rasucita

Sfori-impletite Pe la inceputul lunii trecute, un amic, m-a sunat sa ma invite la el, sa-mi dau cu parerea in legatura cu amenajarea unui teren sintetic, langa terasa pe care o detine. Nu-s specialist in asemenea lucrari dar, de la bun inceput se vedea ca plasele legate cu sfoara, erau rupte, de aceea pentru sfoara impletita sau rasucita, i-am recomandat Romnets. Sfoara rasucita din oferta celor de la Romnets Corp. se poate poate folosi in orice activitate casnica, industriala si nu numai. Rezistenta la intemperii, aceasta ii va sustine plasa de deasupra terenului multi ani, de acum incolo.
Fiind bun prieten de-al meu, i-am recomandat si alte produse cu care isi poate imbunatati activitatea, atat pentru terenul sintetic pe care il detine, cat si pentru terasa de langa el.

Poate ca voi, cititori blogului, va itrebati de ce, Romnets? De ce nu i-am recomandat sa cumpere sfori dintr-un magazin cu materiale de constructii?

Acum sa va raspund, pe scurt:

1. Sforile de la Romnets sunt foarte potrivite in constructii, in agricultura, la pescuit industrial, in activitatile din gospadarie si asa mai departe.

2. Sfoara impletita sau rasucita este realizata cu maxima responsabilitate si seriozitate. Este de cea mai buna calitate.

3. Cumparand produsele de la Romnets, aveti garantia ca in maxim 48 de ore, acestea vor ajunge la dumneavoastra.

4. Modalitatile de plata sunt cele consacrate deja in mediul online: ramburs, la primirea coletului, transfer bancar, ordin de plata sau in avans cu ajutorul facturii proforme. Eu, recomand, ca de fiecare data, plata ramburs, la primirea coletului.

Si-ar mai fi un lucru extrem de important pe care trebuie sa-l subliniez: transportul produselor (livrarea) achizitionate de pe site-ul celor de la Romnets, e gratuita si se face prin Posta Romana.

Acum, revenind la prietenul meu si problemele lui, pot sa va spun ca a achizitionat sfori, in urma recomadari facute de mine, a legat plasa de deasupra terenului si in acest moment, dupa furtuna de saptamana trecuta, plasa e la locul ei. Sper sa tina in continuare, ca sa nu mai fie nevoit sa cumpere alta sfoara.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi linistita!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s