N-ar trebui să punem umărul la regăsirea de sine

Stiu, nu cititi atent, nu va intereseaza, e Facebook, orice se poate afirma, eu , totusi, sunt de o incapatanare fara margini, sunt atat de incapatanat incat cred ca veti citi !
Cum de ce ? Pentru a cere, mai tarziu, lista de bucate, creier de babuin crud cu verdeturi (exista, e o delicatesa !) etc, de ce nu cu alte “pretiozitati” culinare pe baza de ….colonizati, chiar ar fi de mirare ?
Ne-am „eliberat” şi am intrat pe mîna unor şmecheri, a unei „elite” găunoase şi lacome. Cît despre „re-colonizare”, n-ar fi rău să avem în vedere că, în 2050, Africa îşi va dubla populaţia şi că s-ar putea ca cei cărora nu le-a reuşit gestiunea de-acasă să vină spre noi, într-un proces de „colonizare” inversă. În fond, asta fac migranţii arabi de astăzi: inapţi să-şi rezolve problemele locale, se salvează adăpostindu-se în Europa.
N-ar avea, oare, nevoie şi lumea musulmană de o înţeleaptă, prietenească, funcţională „re-colonizare”? N-ar trebui să punem umărul la regăsirea de sine de care au nevoie, pentru a nu mai bîntui lumea în numele fericirii pierdute în locul lor de baştină?”

Textul e in ghilimele, nu-mi apartine, insa e logic, subscriu !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s