Piese auto pentru Golf 4

Piese auto pentru Golf 4

Exista o categorie de piese auto care nu pot fi reparate niciodata, odata ce ele s-au stricat, iar atunci cand ai un WV Golf 4, solutia cea mai la indemana e magazinul online pentru: piese auto pentru Golf 4. Nu-mi cereti sa va spun care sunt acele piese auto care nu mai pot fi reparate, ca nu am cum sa vi le enumar. Nu-s vreun specialist, dar stiu asta din propria mea experienta. suspension9893 Eu, neavand prea multe in comun cu mecanica, am fost nevoit de fiecare data sa apelez la un service auto. La fel ca si in cazul unei defectiuni a laptopului sau Pc-ului, de cate ori a fost vorba de o defectiune am preferat inlocuirea piesei defecte. In cazul autoturismului, magazinul de la care am achizitionat, de cele mai multe ori piese auto pentru golf4, a fost autohut.ro. Ultima achizitie facuta pentru schimbarea de amortizoare de pe fata in service, a fost una ceva mai costisitoare, dar a meritat.

De ce am ales sa cumpar din online piesele auto? Am sa va raspund pe scurt:

1. – Din comoditate, in primul rand. Nu am mers intr-un magazin de piese auto, atunci cand service-ul nu le avea, deoarece internetul imi e cel mai bun priten:).

2.- In online, gasesti mult mai rapid piesa pentru modelul tau de masina. Folosesti numele piesei sau al masini (ex: PIESE AUTO PENTRU GOLF4) si ai rapid o lista cu magazine online care le are in stoc.

3. Riscul e acelasi ca si cele cumparate dintr-un magazin clasic. Daca-i piesa originala, este pentru modelul masinii tale, sigur e cea potrivita.

V-am spus in acest articol, ca am achizitionat din online si majoritatea pieselor auto au fost de la AutoHut. De ce? pentru ca mi-am facut cont pe site-ul lor, iar atunci cand campar primesc puncte de fidelitate cu discount de 5 %. Asta-i primul avantaj.

Al doilea avantaj, pentru care am ales magazinul AutoHut, este acela ca, piesele auto sunt noi, ambalajele sunt originale si am garanție, conform legi.

PS. Cei de la AutoHut, dispun si de atelier propriu. Nu am apelat la ei, dar pe viitor voi compara manopera si ma voi decide, daca renunt la service-ul auto in care fac reparatiile.

 

 

 

3 Comments

  1. Piesele pentru Opel sunt destul de usor de gasit pe internet. Unii ofera reducere, cum ati spus si dvs mai sus, altii ofera piese la second sau din dezmembrari. Depinde mult de cel care doreste sa cumpere pentru propria masina, ce buget are, acesta fiind de obicei si cel mai mare factor de decizie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s