Xavi Pascual,preia nationala de handbal masculin a Romaniei

XAVI PASCUAL este noul selectioner al echipei nationale de handbal masculin, dupa ce la inceputul saptamanii, Aihan Omer, s-a retras. Ar fi un pas urias, daca stirea se confirma. UN PAS URIAŞ INAITE PENTRU ROMANIA ! Dar mai sunt şi sceptici , iatā ce scrie Ilfovsport : ” Aflăm de la Digisport că noul selecționer al naționalei masculine este spaniolul Xavi Pascual, de 48 de ani.
Pascual a-nceput handbalul la Barcelona, jucând pe postul de portar. În 2005 a avansat în staff-ul echipei spaniole, în calitate de antrenor cu portarii. Prin urmare, marea lovitură a Federației este aceea că vom avea un selecționer care s-a ocupat doar cu pregătirea portarilor.
Se pare că înțelegerea dintre Federație și Pascual se întinde pe o perioadă de patru ani, cu țintă pe calificarea la Jocurile Olimpice din 2020. Pascual va continua și la Barcelona . Pascual va veni în România cu alți doi antrenori spanioli și pe care îi va lăsa aici, cât timp el va sta la Barcelona”
Federația Romana de Handbal, va mai numi și un antrenor român …
Despre salariile celor trei spanioli, cât și cel al românului, nu ne-a spus Digi, dar vom urmări știrile pe acest site. Reamintim că fostul selecționer, domnul Aihan Omer, și-a dat demisia de la cârma naționalei, din motive personale “.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s