Rapid Bucuresti- dezastru, Dunarea Calarasi-probleme

Rapid Bucuresti, echipa aflat in lupta pentru promovarea, in Liga 1 , ar putea fi depunctata cu 6 puncte, din cauza unei datorii mai vechi, catre un jucator ce a castigat procesul, cf. site-ului: prosport.ro.

Dunarea Calarasi, echipa aflata in lupta directa cu giulesteni, nu par a avea probleme financiare, dar comisia de licentiere nu a dat unda verde clubului de pe malul Dunarii. Singura echipa din serie care a primit licenta pentru Liga 1 este ocupanta locul 3, in acest moment, Dacia Unirea Braila. 

Ieri, 12 mai 2016, Comisia de Licentiere din cadrul Federatiei Române de Fotbal a luat decizia de a acorda formatiei Dacia Unirea Braila, licenta pentru prima liga. Presedintele Daciei, Valentin Avramescu, care a participat la Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal, din Bucuresti, a confirmat acest lucru. Acesta a mai spus ca de sezonul viitor nu vor mai exista doua serii, cele doua urmand a fi comasate intr-o singura serie de 22 de echipe.

“Conducerea administrativa si-a facut treaba, am obtinut cu brio licenta de participare în prima liga. Din acest punct de vedere, problema este rezolvata, acum trebuie si pe teren sa demonstram ca meritam sa promovam (…) S-a stabilit clar ca din sezonul urmator Liga a II-a va avea doar o singura serie de 22 de echipe. De asemenea, FRF va implementa o serie de programe care vor veni în sprijinul esalonului al doilea al fotbalului românesc. Vor trimite reprezentanti în teritoriu care sa ajute echipele sa-si gaseasca sursele de finantare. S-a prezentat raportul de activitate pe anul trecut si cele de viitor”, a declarat Avramescu pentru infobraila.ro

 

 

3 Comments

  1. Ce comentator de cacat e ala de la Digi…se pronunță el înaintea FRF-ului…face el clasamente cand aceea hotărâre a Fifa poate fi atacată ..nu este definitivă!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s