Relatii conflictuale

Relatii conflictuale, situatii neplacute care tind sa se repete, “ghinioane”, suferinta… Te-ai gandit vreodata ca poate nu ceilalti sau viata sunt de vina pentru ceea ce traiesti tu, ci ca tu – prin gandurile, comportamentele, atitudinile si alegerile tale – esti cauza tuturor intamplarilor din viata ta?
Pe cat de usor este sa dai vina pe altii, pe atat de inutil este sa faci asta. Problemele cu care te confrunti sunt o modalitate prin care viata incearca sa te faca sa constientizezi ca nu faci bine ceva, ca este necesar sa schimbi ceva la felul in care gandesti, traiesti, alegi si actionezi.
Lectiile au tendinta sa se repete pana le inveti. Odata invatate acele lectii, evoluezi si mergi mai departe.
Daca simti ca te invarti cumva in cerc, ca istoria se tot repeta, ar fi benefic sa analizezi care este contributia ta la situatiile cu care te confrunti in viata ta.
Constientizare, asumare si apoi schimbarea care porneste din interior – aceasta este calea prin care poti sa depasesti problemele. Lupta cu ceilalti sau cu viata nu iti vor aduce linistea interioara si intelepciunea pe care, cu siguranta, le meriti si le doresti.
Ursula Sandner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s