Stadionului Municipal Calarasi

Stadionului Municipal Calarasi

84088188 Echipa locala de fotbal, Dunarea Calarasi, este aproape sa intre in Liga I dupa mai bine de noua decenii. Stadionul in acest moment este “o ruina” si nu indeplineste conditiile cerute de Federatia Romana de Fotbal pentru a gazdui meciuri in prima liga. Chiar daca staful admonistrativ da asigurari ca va obtine licenta, wc-urile sunt lipsa si spectatori urineaza pe garduri. In stadion nu s-a mai investit de pe vremea raposatului, chiar daca s-au adus gunoiele de pe Lia Manoliu, adica niste scaune care sunt acum pline de praful depus de la montarea lor. Ar fi multe de spus despre focarul de infecectie de la municipalul calarasean, dar sa-i lasam pe fani sa se bucure.
“Avem o sansa serioasa sa promovam in Liga I, insa, din pacate, daca s-ar intampla asta, aproape ca ar trebui sa ne para rau ca se intampla, caci nu vom putea juca pe Municipal. Stadionul nu indeplineste conditiile, practic este o ruina. Calaraseanul n-ar avea bucuria sa-si vada echipa jucand pe stadion”, spun surse din interiorul clubului

Totodata, acesta a adaugat si faptul ca modernizare stadionului este de datoria Consiliului Judetean si al Primariei si ar reprezenta un castig pentru Municipiu, pentru ca poate gazdui si alte evenimente, nu doar meciuri de fotbal. numai ca actualul staf administrativ nu au nici macar o schita a unui proiect de modernizare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s