Ascensor, serviciu de intretinere

Lift, servicii de intretinere pentru lifturi
liftUn lift usureaza viata oamenilor, fie ca este vorba de un lift in cladirea in care lucrati, fie ca vorbim de un lift in blocul in care locuiti. Cum ar fi sa locuim la etajul zece si sa urcam/coboram in fiecare zi pe scari?

Nu de multe ori m-am intrebat ce as putea face in situatia in care liful cladirii in care imi desfasor activitatea, n-ar fi existat. De cate ori ar fi trebuit sa urc si sa cobor, in cele 8 ore de lucru?Nu stiu cine a proiectat cladirea, dar ii felicit ca au prevazut si montat un ascensor.

pornind de la aceasta curiozitate, navigand pe net, am descoperit ca in Romania exista firme cu traditie care fac treaba foarte buna. O astfel de firma este si MP IFMA. Firma, a carui sigla am vazut-o de atatea ori, in cabina liftului de la serviciu.

Am zabovit pe site-ul lor, pentru a vedea cum a evoluat firma, dar si produsele de pe acest segment de piata. Cu peste 120 000 de lifturi montate si peste 10 milioane de utilizatori, firma aceasta e lider de piata.

Avantajele montari unui lift ( ascensor de la MP IFMA)

cochesifmaIn ce-a de a doua parte a acestui articol doresc sa subliniez avantajele alegeri firmei MP IFMA lider pe aceasta piata.

1. In primul rand datorita experientei acumulate in cei 55 de ani. Cu un portofoliul vast de lucrari (montare si “intretinere” “ascensoare), MP IFMA poate monta un lft in orice cladire.

2. Profesionalismul oamenilor ( peste 200 de specialisti in domeniu) este un alt atu pe care il puteti avea in vedere atunci cand decideti instalarea unui ascensor in cladire.

3. Reprezentantele din tara ( Bucuresti,Timisoara, Targu-Jiu, Constanta, Braila, Brasov, Roman, Iasi) sunt aproape de client. Iar pentru urgente se poate apela nr. de telefon (+40 21 312 07 01) 24 de ore din 24.

4. Pentru servicii de intretinere, clientul primeste informatii despre probleme constate. de asemenea, in contractul care se va incheia, nu va exista clauze capcana!

Nu inchei, fara sa va informez ca cele 4 ascensoare ale minunatului nostru stadion, Arena Nationala din Bucuresti, sunt opera oamenilor de la MP IFMA. Cine nu le-a vazut?

 

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s