Raed Arafat, la Mamaia

Raed ARAFAT, vine la Mamaia !

download (1) Azi, 12 iunie a.c., de la ora 11.00, în stațiunea Mamaia din județul Constanța, are loc inaugurarea punctelor de prim-ajutor amplasate, în premieră, în principalele stațiuni ale litoralului românesc unde au fost înregistrate cele mai multe situații de urgență din ultimii 5 ani.

La evenimentul organizat pe faleza din dreptul hotelului Ovidiu din stațiunea Mamaia, vor participa Secretarul de Stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed ARAFAT și inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă dr. Ovidiu VASILICĂ.

Este o abordare nouă pentru I.G.S.U., proiectul urmărește îmbunătățirea modului în care este acordată asistența medicală de urgență și creșterea gradului de securitate a cetățenilor care vin pe litoral, prin mobilizarea forțelor și mijloacelor tehnice specifice intervenției în cazul producerii diverselor situațiilor de urgență.
Punctele de prim-ajutor amplasate pe plajele din Mamaia, Eforie Nord, Costinești și Neptun vor fi încadrate în permanență cu paramedici SMURD din cadrul IGSU , pregătiți să răspundă urgențelor medicale ce pot apărea în rândul celor prezenți în aceste stațiuni.

 

 

 

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s