Masini de spalat vase profesionale

Masini de spalat vase profesionale

Masini-de-spalat-pahareCu toti am vazut utilitatea unei masini de spalat clasice. O masina de spalat care ne ajuta sa avem lucrurile curate.  este asemanatoare celei clasice, dar ele sunt pentru spalat vasele in bucatariile restaurantelor. Masina profesionala de spalat vase, caci despre ea este vorba ( vezi imaginea atasata acestui articol).
In online-ul romanesc Dactrust este un magazin ce comercializeaza produse profesionale de inalta performanta. Masinile de spalat vase si pahare fac parte din aceasta oferta.
Aceste masini de spalat vase profesionale sunt folosite in bucatariile de restaurant pentru a usura munca angajatilor. Cei care au in dotare o masina de spalat vase profesionala economisesc timp si resurse umane, iar personalul din locatia respectiva, se poate concentra pe mancarurile delicioase cu care isi servesc clienti.

Timpul, este unul din cele mai importante resurse de care este nevoie in bucataria unui restaurant, de aceea cu masini de spalat vase profesionale se poate rezolva partial aceasta problema. De multe ori, am intrat intr-un restaurant, dar niciodata nu am gandit ca un pahar sau o vesela curata, necesita timp. Niciodata nu am gandit ca in bucataria acelui restaurant exista dotari speciale. Iar Dactrust este partenerul bucatariilor din restaurantele romanesti.

Avantajele cumparari de produse comercializate de Dactrust:

DACTRUST este un magazin online care comercializeaza: cuptoare, hote, echipamente de gatit, masini de spalat, vitrine si accesorii pentru bar. toate fiind produse ale unor renumite marci de profil din lume.

Modalitatile de plata sunt flexibile. Exista posibilitatea achizitionari cu 50% avans la semnarea de contract si 50% la livrare! Sau, plata in leasing. Pentru aceasta modalitate se va semna un contract cu o societate de leasing.

Mai exista si plata in rate dupa cum urmeaza: 40% avans, 20% la livrare produsului sau a produselor, iar restul de 40% se poate plati in 4 rate lunare

Garantia produselor livrate este de 12 luni, iar timpul de livrare si montare nu va depasi 21 de zile de la semnarea contractului. Dupa expirarea termenului de garantie se poate face un nou contract pentru intretinerea respectivelor produse, la solicitarea clientului.

In opinia mea este una din cele mai bune oferte pentru antreprenorii romanii ce folosesc asemenea echipamente si produse de tip Horeca.

Advertisements

2 thoughts on “Masini de spalat vase profesionale

  1. am lucrat multi ani afara intr-o bucatarie echipata cu asemenea echipamente. ma bucyr sa vad ca si la noi a patruns tehnologia moderna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s