Forta Italia!!!

014 BearzotIn anul 1982, in Spania (vi-l amintiti pe Naranjito?), cu Enzo Bearzot ( in foto) pe banca si cu Zoff, Gentile, Antognoni si Rossi pe teren, Squadra Azzurra marsaluia spre al treilea titlu de campioana mondiala, daramand ca pe niste popice echipe precum Polonia, Argentina, Brazilia si Germania. Favoritele de la acea vreme.


Peste 34 de ani, putin mai la nord, in Franta, marsul spre al doilea titlu european este in toi: Belgia, Spania si (urmeaza) Bundes-panzerele lui Low…
Forza, Azzurri! Forta Italia!

5 Comments

  1. o-ti fi si dumneavoastra vreun filoitalian????!!!! . macaroane distructive. stiu, stiu sunt bine organizati, bla, bla, bla…… Putina fantezie vedem si noi????? sau o sa ne spuneti ca fantezia e chiar jocul prestat si organizarea?????

  2. Romanii, ca de obicei, se dau cu invingatorii. Se mandresc cu nemtii, desi ar fi fost la fel de mandri si de italieni, daca iesea invers. Perfect 🙂

    ps: Sper, totusi, ca Franta sau Portugalia sa invinga Germania. SPER!

    1. Asta arată cât fotbal știi. Fotbalul se joacă pe goluri, desigur, dar cele mai îndreptățite echipe care să joace finala ar fi Germania și Islanda, ale căror antrenori au înțeles cel mai bine că un meci je joacă în echipă, nu pe cap de vedetă furajată.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s