Externalizarea servicului IT

Externalizare IT

securitate-date

Externalizare Servicii IT este subiectul pe care il voi aborda in acest articol. Cuvantul externalizare cred ca este cunoscut multora. Ati auzit si voi ca si mine, de externalizarea serviciilor de contabilitate sau de externalizarea serviciului de curatenie. De externalizarea it, eu unul recunosc ca nu auzisem, pana azi cand navigand prin online am descoperit site-ul celor FixMyPC. Ei sunt prezenti pe aceasta piata. O companie ai caror clienti sunt firme si institutii ce au ales procedura de externalizare servicii IT.

Externalizare servicii IT

Asa cun spuneam la inceput despre externalizare it, eu nu auzisem, in schimb, marile companii si institutii, au ales ca parti si functii din departamentele lor IT, sa fie gestionate de firme specializate pe acest domeniu.

De la centrele medicale sau cabinetele de avocatura pana la firme din domeniul comertului sau al productie, aleg sa-si externalizeze servicul IT. Este asadar o piata in crestere, iar concurenta face ca preturile externalizari servicului IT, sa fie accesibile.download

De ce sa-ti externalizezi serviciul IT ?

1.Deoarece serviciul it nu este activitatea de baza a firmei. Chiar daca prin externalizare costurile nu vor scadea semnificativ, eficienta va avea in schimb de castigat. Resursa umana si timpul fiind concentrate doar pe domeniul de activitate al firmei respective.

2. Pentru ca o firma din domeniul IT va scade riscurile IT la care este supusa firma dumneavoastra. O firma care se dezvolta va avea nevoie sa-si securizeze datele si informatiile despre business-ul respectiv, iar o firma specializata stie cel mai bine sa faca acest lucru.

3. O companie specializata in IT ofera solutii pentru situatiile neprevazute. Un angajat din departamentul IT, nu va putea remedia rapid sistemul IT specific si astfel se poate pierde legatura cu furnizori si clienti importanti.

4. Firmele care ofera servicii IT, pot face si mentenanta pc-urilor din dotare, oferind interventie rapida.

Fixmypc, este una din firmele descoperite de mine in online-ul romanesc care ofera servicii it de calitate, avand cei mai buni profesionisti din acest domeniu.

In concluzie, recomand Fixmypc.ro pentru Externalizare IT, deoarece dispun de solutii IT rapide si profesionisti in domeniul IT.

PS. Pentru ai contacta puteti folosi adresa de e-mail: office@fixmypc.ro

3 Comments

  1. Sal, firma la care eu lucrez a facut de curand acest lucru…acum ramane de vazut, ce si cum va fi….e inca la inceput.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s