Jgheaburile Extra PVC

13226797_496199680586403_8239129448478958118_n Sistemul Extra PVC este un sistem de jgheaburi si burlane proiectat pentru cei mai pretentiosi clienti. Combina eleganta cu o mare putere de drenaj. Eficacitatea sa si designul
profesional asigura o excelenta preluare a apei chiar si in timpul unor ploi torentiale.
Tot ce aveti de facut pentru a conecta elementele individuale ale sistemului este sa le presati si sa le prindeti in cleme.
Pentru montarea sistemului Extra PVC nu este necesara nici o unealta speciala, montarea putandu-se face foarte usor. Jgheaburile Extra PVC nu necesita nici o intretinere, sunt foarte durabile, ermetice si eficiente in scurgerea apei de pe acoperis.

PVC-ul are o buna rezistenta la foc deoarece contine clor. Temperatura ceruta pentru ca PVC-ul sa ia foc este cu mult mai mare de 150 0 C decat cea ceruta pentru lemn. Odata aprinse, majoritatea elementelor PVC folosite in cladiri se sting singure. Ele pot, oricum, continua sa arda in combinatie cu alte materiale. Cu toate acestea, caldura raspandita de PVC este mai mica decat cea raspandita de alte materiale plastice si de lemn. Deci folosirea PVC in loc de lemn reduce riscul incendiului si de asemenea viteza cu care se poate propaga focul. Aceasta combiantie a proprietatilor conduc aplicatiile din PVC spre cea mai buna categorie a materialelor organice pentru prevenirea incendiilor.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s