Tratamente naturiste, vitamine minerale si produse de slabit

Tratamente naturiste, vitamine minerale si produse de slabit- Herbagetica

Navigand azi pe internet am descoperit cu totul intamplator site, Herbagetica, cu produse de slabit. Din curiozitate am zabovit pe el. Nu imi dadeam seama de ce acest nume dat unui magazin online.
ca_mg_se-30Acum sa explic ce cautam eu pe internet aseara tarziu, pentru ca ceasul era trecut de ora 12 noaptea….si, eu nu puteam adormi….plus ca de vreo luna de zile, decand au inceput practic zilele acestea caniculare resimt o stare permanenta de oboseala. Simt si chiar am slabit
Asadar. aseara am intrat pe internet pentru a cautat anumite explicatii si ceva vitamine. Stiu unii dintre voi imi veti spune ca ar fi bine sa merg la medic , sa-mi fac niste analize…Apreciez acest sfat si probabil ca daca aceasta stare se va mentine voi face o vizita medicului de familie.
Starea aceasta de care v-am spus am mai avut-o si cu ceva vreme in urma. Atunci credeam ca oboseala se datoreaza in primul rand stresului cotidian. Si, nu sunt singurul care trecea prin asemenea situatie.
Atunci am mers la doctorita mea de familie. Aceasta, dupa ce m-a consultat mi-a dat o trimitere cu analizele pe care urma sa le fac. Am mers la un laborator, mi-am facut analizele si am revenit la doctorita. Aceasta mi-a spus ca nu am nimic …era vorba doar de o stare de oboseala si lipsa unor vitamine. Mi-a prescris o reteta si lucrurile (starea de sanatatea), au revenit la normal.

Acum, cred ca situatia se repeta si voi fi nevoit sa iau din nou vitamine, asta dupa ce voi merge la doctorita de familie si imi voi face, probabil analizele medicale.
Bun, acum ca ati aflat care a fost cauza ajungeri pe acest site(magazin online).am sa va spun ca site-ul pe care l-am gasit e asa dupa mine precum o farmacie din mediul online…si, cred ca dupa ce imi voi face analizele voi cumpara vitaminele prescrise de catre medicul de familie de pe acest site. Asta deoarece se poate achizitiona online si plata este simpla…

Site-ul, HERBAGETICA, pe care l-am descoperit aseara in online are tot felul de vitamine, minerale si produse naturiste de slabit. Eu am nevoie de cele din prima categorie, livrarea acestora putand fi facuta prin curier. La o livrare ce depaseste suma de 120 de lei, transportul e gratuit.

Asadar, decat sa alerg din farmacie in farmacie, prin oras, mai bine cu un simplu click imi sunt aduse vitaminele acasa sau pentru acea care sunt la dieta, produsele naturiste de slabit.

Din blogosfera romaneasca va doresc multa sanatate, ca-i mai buna decat toate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s