De ce sa cumparam echipamente horeca?

De ce sa cumparam echipamente horeca?

56040b85ccfe9_180_180 Nu am informatii ca cineva s-ar fi intrebat: De ce sa cumparam: Echipamente horeca ? Care ar fi avantajele acestor echipamente?

In acest articol, va voi spune, cateva motive pentru achizitia de echipamente horeca! Asadar, sa incepem: 

In primul rand, echipamentele horeca, cum sunt cele din categoria de Masini de spalat pahare, ca cea din imaginea atasata, fac viata mai usoara angajatilor… acestea vor fi folosite multe ore, fiind masini de spalat ce deservesc restaurante sau cluburi .

Al doilea motiv, este legat de primul…Daca o sa avem in vedere faptul ca aceste echipamente, usureaza munca angajatilor, investitia se amortizeaza, ei putand face altceva.. De ce sa platesti oameni care sa iti spele paharele, cand ai la dispozitie asemenea echipamente. Ele isi fac treaba singure.

Eu cred ca nu trebuie sa ne uitam la pret avand in vedere calitatea si nu in ultimul rand randamentul pe care il are un asemenea echipament.

Nu de putine ori am mers in diferite locatii si am fost servit cu pahare care nu prea aratau bine. Vazand site-ul cu echipamente horeca, realizez ca cele cu care am fost servit eu, erau spalate manual. Poate vi s-a intamplat si voua?

Asadar, ca si in cazul unor alte investitii, pe care un antreprenor le face, problema se pune cat sunt dispusi sa dea pe echipamente de tip horeca, cu care sa-si utileze bucataria restaurantului? Unii zic ca o sa le foloseasca rar, dar eu ma gandesc la cei care detin, restaurante in pensiuni, hoteluri, moteluri… ca le sunt foarte necesare.

De ce recomand Conti Grup!

Conti Grup, este o societate comerciala, prezenta si in online. Infiintata prin anul 2000, aceasta si-a propus sa aiba o contributie importanta in dezvoltarea pietei de echipamente horeca. Cu siguranta, ca dupa atatia ani obiectivul a fost atins.

Echipamentele pe care le distribuie Conti Grup sunt de calitate, ele functionand ani de zile fara probleme. Daca nu ar fi fost asa, aceasta societate disparea din peisajul economic romanesc.

Conti Grup, nu este doar un furnizor de echipamente horeca ci si un partener pentru clienti care achizitioneaza acest tip de produse.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s