Halep, numarul 1 in lume

13906778_1160847403975853_383742727193228168_n
sursa:facebook.com

Jucatoarea de tenis Simona Halep, a fost aleasa cu 84%, din voturi, jucatoarea nr. 1 WTA, a lunii iulie. Numarul 3 mondial dupa victoria de la Bucuresti ( BRD Bucharest) si Montreal (Rogers … La Rogers Cup), Simona e urmata in clasament de Venus Williams.

In luna iulie, Simona Halep a acumulat 10 victorii consecutive in cele doua turnee la care a participat, Bucuresti si Montreal. Aceste victorii au propulsat-o pe Halep in clasamentul mondial pe locul al treilea.

Pentru jucatorea de tenis, Simona Halep, luna iulie a fost una de vis…

Un punct obtinut contra Dariei Gavrilova, in turneul de la Montreal, a fost ales drept lovitura lunii de catre 79 % dintre votaniii de pe site-ul WTA, la distanţă mare aflandu-se lovitura canadiencei Eugenie Bouchard, votata de 9 % din participantii la sondaj.

In acest clasament Simona Halep a mai fost prezenta si in luna mai, cand a castigat premiul acordat celei mai bune lovituri.

Toate aceste victorii, nu o scutesc pe Simona de critici. Ea e tinta unor atacuri datorita absentei sale de la Olimpiada din Brazilia.

Una peste alta Simona, merita felicitata pentru arta tenisului romanesc pe care o promoveza in lumea intreaga.

 

 

3 Comments

  1. Ne inclinam, cum spune Andi Moisescu, jos palaria in fata ta, a antrenorului, echipei, familiei tale, jos palaria si pentru Monica Niculescu, ati fost , sunteti si veti fi extraordinare! Si oricum v-ar merge de acum inainte noi suntem alaturi de voi, noi oamenii, ca tarii asteia nu ii datorati absolut nimic, nu de alta insa nu a facut nimic pentru voi ! Chapeau inca o data pentru voi !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s