Boilerul electric

Boilere electrice

boiler-electric-ariston-pro-r-50-l Dupa o zi obositoare, in plina vara, fie ca ai fost la munca sau ai avut cursuri, nu iti vei dori, odata ajuns acasa, decat sa-ti arunci imbracamintea si incaltaminte pentru a te cufunda in apa calda. Ei, da! Apa calda va trebui incalzita pentru a te relaxa si daca nu dispui de o centrala termica care sa-ti incalzeasca apa, ai posibilitatea sa alegi un boiler din categoria boilere electrice, de pe site-ul berluni.ro. Apa calda din baie si muzica in surdina este reteta de relaxare dupa o zi incarcata.

Vorbesc despre asta pentru ca noi, oameni petrecem mult timp in baie. Dis-de-dimineata ne pregatim in baie pentru o noua zi de munca si sfarsim seara tarziu, incheind ziua, tot in baie. 

Pentru cei care inca au probleme in a-si asigura acest minim confort exista o solutie la indemana boilere elctrice ieftine. In magazinul online Berluni sunt disponibile diverse boilere electrice pentru ca apa calda sa nu mai constituie o problema. In functie de necesarul de consum se pot alege boilere electrice ieftine de la producatori renumiti din domeniu.

Preturi boilere elctrice de la Berluni.

Am amintit la inceputul articolului de un site: berluni.ro si am facut-o deoarece in navigarile mele dupa : preturi boile electrice, am gasit cel mai mic pret, pentru marca Ariston. Un brand cunoscut pentru calitatea produselor. Aceste” boilerere electrice” (Vezi fotografia atasata.) sunt disponibile acum la pretul de 410 lei. Au o capacitate de 50 de litri cu reglare mecanica a temperaturii.

De ce sa achizitionam produse de pe Berluni

1. pentru ca este distribuitorul autorizat al marcilor pe care le comercializeza;
2. pentru ca asigura montajul si service-ul produsului cumparat;
3. pentru ca sunt respectate normele de siguranta, reparare si autorizare;
4. pentru Bucuresti, o comanda online efectuata pana in ora 12, ajunge in aceeasi zi la locul de domiciliu; pentru restul tarii termenul de livrare e intre 24 si 48/h;

Asadar, in lipsa unei centrale termice pe gaz, apa calda pentru baie poate fi asigurata printr-un boiler electric.

PS. Magazinul Berluni il gasiti si pe str. Preciziei, nr. 1, in apropiere de Autogara Militari.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s