Praga- atractie turistica

Ce intelegeti prin atractii turistice? Si, cum ati imparti voi atractiile turistice?

Se cade, ca inainte sa va exprimati voi parerea sa raspund eu la aceste intrebari! Asa mi se pare firesc!… pentru mine: Oferta City Break Praga Eurolines, este una atractiva. O pot trece usor in categoria de atractii turistice.

Asadar, prima separare pe care doresc sa o fac e in tara vs strainatate. Este o separare clara, si consider ca primul lucru, atunci cand faci programarea vacantei, este sa stabilesti “locul” in functie de aspectul acesta, decizi. Daca pana nu demult a merge in strainatate presupunea costuri mari (plus “viza”), acum lucrurile sau modificat. Un City Break Praga costa mai putin decat o destinatie romaneasca.
O a doua chestie, ar fi, in opinia mea. fireste: marea versus muntele.

Fac aici precizarea ca, in majoritatea cazurilor lucrurile nu stau chiar asa. Pentru tineri, marea este o atractie si asa va ramane. Dar, nu refuza muntele, e o atractie, e distractie si acolo, dar e mai cool la mare. La mare/la soare, fetitele… stiti, voi cum e!:) Exista insa locuri precum Praga (City Break Praga) unde este cool sa mergi, acum…toamna.praga1

Mai sunt 2 tipuri de destinatii pe care le-am putem alege:

1. Statiunile balneare. Unele, putine e adevarat sunt situate la campie, altele cele mai multe de fapt, sunt in zone montane. Si, incep sa fie cautate. Mai ales de cei mai in varsta, trecuti de prima tinerete. Sunt o solutie, dar cuvantul VACANTA nu pre e potrivit merge mai bine CONCEDIU. Motivele sunt clare.

2. Al doilea tip de turism. Unul ignorat de multi. Si de multe agentii de turism…circuite culturale, cu tema gastronomica, spirituale, pelerinaje in tara ori in strainatate sau city break…Despre acest tip de turism voi vorbi un pic. In opinia mea e o nisa prea putin exploatata. Ok, se poate spune ca nu-i chiar TURISM. Si, totusi, ai nevoie de cazare, masa, transport. Ai nevoie de locuri (chiar si virtuale) unde poti gasi informatii. Mie ca turist mi s-ar parea o idee buna. De exemplu: un circuit turistic care sa cuprinda orase d-astea mari din Romania. Ce e de vizitat prin Sibiu? Ce e de vizitat prin Timisoara ori prin Iasi. Dar, pana atunci ne multumim cu oferta : City Break Praga 2016… e cool.

Legat stric de oferta City Break Praga 2016, de la Eurolines:

1. are incluse: transportul cu autocarul, mic dejun, 3 nopti de cazare in camere duble de hotel; images-1

2. Oferta City Break Praga, este valabila in perioada: 15.09.2016 – 15.12.2016 si in perioada 15.01. 2017 – 31.03.2017.

Concluzia cine doreste sa viziteze Praga poate sa beneficieze de City Break Praga, prin intermediul Eurolines.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s