Intamplarea din clinica de stomatologie

Stomatologie copii Bucuresti

Ma aflam intr-o clinica de stomatologie pentru copii in Bucuresti si am asistat la o intamplare hazlie. O mamica cu al sau baietel asteptau sa intre la medicul stomatolog. Ma aflam in clinica de stomatologie copii pentru ca toata nopatea o masea, de fapt durerea provocata de o masea nu ma lasase sa ma odihnesc.
centru-de-copii-1024x282Sa revin la intamplare, baietelul pe toata sederea a fost extrem de agitat. Ii punea tot felul de intrebari mamei si starea lui s-a transmis catre mine. Durerea mea devenise mai apasatoare datorita temerilor pe care le avea baietelul. Odata intrat in cabinetul medicului stomatolog, baietelul a incetat sa mai fie agitat. Ma asteptam sa nu stea in cabinet mai mult de un minut. Nu a fost asa. Nu stiu ce i-a spus medicul, dar nu am auzit absolut nimic. Ba la iesirea din cabinetul stomatologului, acesta zambea.

Inchei, descrierea intamplari adaugand un singur lucru. Eu, am avut nevoie de mai multe vizite la cabinet, pentru a trata maseaua cu pricina, baietelul NU. Sau cel putin nu ne-am mai intalnit.

Legat strict de cabinetele de stomatologie, e bine sa vizitam perioadica un medic stomatolog. chiar si pentru o problema minora. Sunt situatii in care o masea sau dinte este afectat datorita nepasari noastre si oricat de bun ar fi stomatologul acesta nu mai poate fi tratat.
Si, daca navigarea de azi, m-a dus la Clinica Trident, centru de stomatologie copii din Bucuresti, tot ea, este si motivul pentru care am descris intamplarea de la inceputul articolului. Ce bine ar fi fost daca acea mamica si-ar fi dus copilul la o alta clinica din Bucuresti, m-ar fi scutit, pe mine, de agitatia baietelului.

In alta ordine de idei, Clinica Trident dispune de un medic psiholog care va face comunicare dintre medicul stomatolog si micul pacient, mult mai usoara, pe intreaga perioada de tratament.

La Clinica Tident se poate alege din cei 20 de medici stomatologi, toti cu studii specializate si cu experienta bogata.

Asadar, recomand Clinica Trident, clinica de stomatologie copii din Bucuresti

 

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s