Alegerea numelui unei firme, sfaturi si idei

Alegerea numelui unei firme, sfaturi si idei

gold1 Cu siguranta ca atunci cand alegem numele firmei suntem subiectivi, dar va trebui sa tinem cont si de preferinta publicului tinta. Domeniul, in care vom activa este si el importatant pentru un nume de firma, acesta poate sa ne de-a idei in alegerea numelui de firmaE bine ca numele societati comerciale pe care o infiintam sa sublinieze activitatea si serviciile pe care le va oferi, clienti putand astfel beneficia de informatii clare cu privire la activitatea societati comerciale.

Se poate alege drept nume firma, un singur cuvant sau mai multe, dar de preferinta ar fi primul caz. Chir si oamenii cu experienta in branding spun ca numele de firma cele mai reusite sunt cele dintr-un cuvant. Tot ei sustin ca semnele ortografice sau cratimele in numele firmei este o idee gresita.

Cele mai de succes, nume firma, sunt cele care sunt usor de tinut minte, de obicei un cuvant des folosit de clienti, dar nu un cuvant care sa aiba legatura cu numele unei mancari, loc geografic sau bauturi.

Pentru cei care sunt la inceput si doresc sa-si infiinteze o firma, exista pe piata romaneasca, firme care ofera consultanta si pe acest domeniu. Firme precum CHRONAX, poate oferi informatii cu privire la alegerea numelui unei firme si disponibilitatea unui nume de firma. De asemenea, se poate folosi site-ul oficial al ONRC (Oficiului National al Registrului Comertului). Se poate solocita, la ONRC, o lista cu denumiri asemanatoare numelui de firma ales.

Atunci cand se infiinteaza o firma, alegerea numelui de firma, este un pas foarte important. Odata rezervat numele, acesta va fi un factor important de succes.

Ce nu trebuie sa faci cand alegi numele firmei:

  • Sa nu folosesti nume proprii, deoarece produsul sau produsele pot sa nu aiba legătura cu identitatea celui care le va comercializa;
  • Sa nu folosesti cuvinte care au mai multe sensuri;
  • Cuvinte greu de tinut minte si de pronuntat;

Asadar, alegerea unui nume pentru firma nu e o misiune usoara, de aceea recomandare e sa alegeti o firma de profesionisti: CHRONAX.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s