Locuiesti in Tecuci? Cum ajungi la aeroport?

Locuiesti in Tecuci? Cum ajungi la aeroport?

motive-pentru-inchirierea-de-microbuzCe faci, daca locuiesti in Tecuci si vrei sa zbori cu avionul? Nu, nu este vorba de un aeroport nou, construit in Tecuci, ci de un drum Tecuci Bucuresti, la aeroportul din capitala, desigur. Apelezi la o firma de transport persoane care se ocupa cu transfer de la Bucuresti la Tecuci.
Asadar, exista si in Tecuci, ca mai in toate localitatile din Romania, firme de transport, care fac curse directe la aeroportul Otopeni din Bucuresti, fara sa fi nevoit sa apelezi la taxi sau vreo cunostinta cu masina pentru a ajunge la timp, in aeroport.

Aparitia acestor societati de transport persoane este un lucru benefic deoarece inlesnesc eforturile oamenilor care doresc sa calatoareasca rapid, ieftin si fara prea multe batai de cap.
Pentru cine lucreaza in strainatate sau merge in vacanta si e nevoit sa ajunga la aeroport, firme precum Transfero, ofera solutia rapida si ieftina, iar cumpararea si rezervarea biletului poate fi facuta si de pe site. Dupa ce acesti pasi au fost facuti, persoana va fi dusa la aeroport la zborul dorit.
De asemenea, acest mod de calatorie catre aeroport este util pentru aceia care sunt la primul zbor cu avionul.

Transfer aeroport Bucuresti- Tecuci si Tecuci- Bucucresti

Sunt unul din aceia care nu au zburat niciodata si cu siguranta asa avea nevoie de ajutor. Asa ca as apela la firma Transfero, de teama ca nu as ajunge la aeroportul Otopeni, la timp. Astfel, as rasufla usurat stiind ca are cine sa ma duca la cursa de pe aeroport.

Avand o vechime de peste 3 ani, firma Transfero, dispune de autocare si microbuze ce efectueaza zilnic curse catre aeroportul Otopeni din Focsani, Tecuci si Barlad. Cele 80 de autovehicule moderne au dotari de ultima generatie cu spatiu suficient pentru persoane si bagaje. Calatoria cu mijloacele de transport Transfero este astfel placuta.
Cursele sunt efectuate de soferi profesionisti care fac zilnic posibil transferul de calatori catre aeroportul Otopeni si aeroportul din Cluj, in siguranta.

La Transfero, biletele se pot rezerva si online. Asa ca pentru o cursa Bucuresti-Tecuci sau Tecuci-Bucuresti, nu va ramane decat sa intrati pe site si sa va rezervati biletul in ziua pe care vi-o doriti.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s