Servicii profesionale de apostilare si supralegalizare in Bucuresti

Apostila si Supralegalizare

img_024911-190x127
Apostila, reprezinta in fapt o supralegalizare a unui document original sau a unei copii legalizate. La Academia de Traduceri, pentru Apostila si Supralegalizarea – Apostilare documente, exista un departament special creat care se ocupa cu vizare de documente la toate ministerele.

Echipa de juristi din cadrul Departamentului de Apostilare si Supralegalizare, este disponibila pentru orice document care presupune acest proces.

Supralegalizarea, reprezinta atestarea documentelor, in cazul statelor care nu sunt parte a Conventiei de la Haga sau a statelor care nu au tratate bilaterale cu Romania.

De ce traduceri, apostila acte la Academia de Traduceri?

In urma cu un an, am fost pus in situtia de a traduce o scrisoare si un document oficial din limba romana in limba portugheza. Initial, am luat legatura cu niste prieteni, vorbitori de limba portugheza, dar oricat de bine intentionati au fost si oricate cunostinte ar fi avut, m-am lovit de procedura de apostilare si supralagalizarea a documentelor respective. Asa ca, m-am apucat sa caut un birou de traduceri care sa-mi poata oferi rapid acest serviciu: apostilare si supralegalizare. Primul birou care mi-a iesit in cale, mi-a spus ca traducerea, plus intregul proces de apostilare si suprlaegalizare, va dura cel putin 15 zile. Mi-am luat frumusel scrisoarea si documentul si am mers acasa sa caut pe net, un birou de traduceri care sa-mi rezolve problema intr-un timp scurt. Asa am descoperit Academia de Traduceri si pot spune ca am fost foarte multumit!

Le-am dus scrisoarea si documentele si de intregul proces de traducere, plus apostilare si supralegalizare, s-au ocupat ei.

Eu am fost nevoit sa traduc o scrisoare simpla si un document, dar poate voi veti avea nevoie de o traducere literara, sau de niste traduceri tehnice, medicale sau juridice, de aceea e nevoie de traducatori specialisti pe respectivele domenii si m-am gandit sa va recomand: Servicii Profesionale de Traduceri Bucuresti – Academia de Traduceri.

Aceasta e recomandarea mea, dar alegerea va apartine. Daca veti tine cont de ea, nu veti regreta, documentele va vor fi traduse intr-un timp foarte scurt, iar raportul dintre pret si calitate este unul foarte bun.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s