Parcuri de aventuri

Parcuri de aventuri

imagesIn ultimii ani, in Romania, au aparut Parcuri de Aventuri, in diferite zone ale tarii. Daca sunteti unul din pasioanati acestui tip de distractie, puteti Alege din gama larga de Parcuri de Aventura, oferta prezenta si in mediul online romanesc. Pe site-ul aventurio.ro, oferta parcuri de aventura este destul de bogata. Se pot face, prin intermediul acestei platforme, rezervari online in parc de aventura Comana, jud. Giurgiu, parc de aventura Balotesti sau in parcurile de aventura din Cluj Napoca, Bacau, Orastie, Paltinis, Iasi, Brasov, Neptun si Gura Humorului.
Pentru accesul in parc se percepe o taxa ce variaza de la un parc de aventura la altul. Spre exemplu, in Parcul de aventura de la Comana, din jud. Giurgiu, se percepe o taxa de 50 de lei pentru 3 ore. In pret sunt incluse: instructajul, echipamentul si trei treceri cu tiroliana peste lacul din parc.

Oferte parcuri de aventura

Parcul de aventura din Comana dispune de sase trasee destinate copiilor si alte trei trasee pentru adulti, a caror dificultate este progresiva (de la usor la mediu si, mai apoi catre dificil). In parc mai sunt o tiroliana, ce trece peste lac si o cascada speciala de tiroliene.

Acest parc de aventura din oferta de Parcuri de Aventuri, este accesibila bucurestenilor, la o distanta de aproximativ 35 de km, fiind situat in Lunca Neajlovului. Acest parc de aventura, il recomand deoarece mai are amenajate si alte facilitati: terenuri de sport, un iaz pentru plimbari cu canoea sau barca, un loc special pentru calarie, terenuri pentru paintbal si tir cu arcul. Exista locuri de cazare si restaurante la Casa Comana…Asa ca puteti ramane in weekend, intr-o zona linistita. Parcul Comana perfect pentru aventura, asta va spun din propria experienta, nu din auzite.

Daca vi se pare pretul prea piperat, din propria experienta, va spun ca cele trei ore de distractie sunt suficiente si face toti bani.

Pe site-ul de care v-am spus la inceput gasiti si oferte cu preturi mai mici. De asemenea, se pot face rezervari online. Alegerea va apartine!

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de distractie maxima.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s