Kituri xenon ieftine

Kituri xenon ieftine
In cautarea mea, dupa preturi mici la kituri xenon, am gasit in online, un magazin care comercializeaza astfel de produse. Magazinul se numeste LED 24 si este activ pe aceasta piata din anul 2009. Produsele aflate la vanzare sunt din domeniul auto, mai precis tuning auto.

foto-axasport

Produsul care mie mi-a placut si pe care mi-l doresc este Kit Xenon 35W – Super Slim Digital. Il aveti atasat in fotografie si face parte din categoria de kituri xenon ieftine.

Kitul xenon Slim Digital, este recomandat celor care doresc sa beneficieze de o vizibiliate foarte buna pe timp de noapte. Caracteristica principala o constituie fluxul luminos mai puternic decat la becurile obisnuite pe baza de halogen.

De asemenea, prin montarea unui kit xenon, exista posibilitatea alegerii nuantei luminoase. La becurile obisnuite pe halogen, lucrul acesta este imposibil. Becurile Xenon, propaga o lumina alba, la fel ca lumina zilei, de aceea conducerea unui autoturism, pe timp de noapte devine, mult mai usoara.

Tot la capitolul avantaje, trebuie mentionat si faptul ca becurile cu xenon sunt cu mult mai durabile, decat cele cu halogen. Durata de viata a lor este de 10 ori mai mare decat, a unor becuri clasice cu halogen. Un bec cu xenon poate ajunge pana la 3000 ore , in timp ce un bec normal, are o durata de functionare cuprinsa intre 300-500 de ore. Garantia la acest produs este de un an de zile.

Alte detalii Tehnice, pentru cel mai bun kit xenon ( Kit Xenon 35W – Super Slim Digital):

Soclu: H1, H3, H7, H8, H9, H10, H11, H16 H27, HB3, HB4;
Culoare: 4300k, 5000k, 6000k, 8000k;
Puterea: 35 Watt;
Luminozitatea: 3200 Lumeni;
In Kit-ul Xenon avem:

Manualul de instalare;
Certificatul de garantie;
2 Becuri Xenon;
2 Balast-uri Xenon;
Accesoriile de fixare;

 

Asadar, un Kit xenon, il recomand celor care detin autoturisme si circula foarte mult pe timpul nopti. Eu, doresc achizitia acestui produs, tocmai din aceasta cauza.

Despre Led 24, magazinul online, pot spune ca are produse de calitate la preturi accesibile. Kiturile xenon sunt comercializate, pe piata romaneasca de 6 ani si, si-au dovedit fiabilitatea. Pentru a comanda cel mai bun kit xenon,  apelati la nr. de telefon: 0785 719 455.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s