Centrale termice pe lemne

Centrale termice pe lemne

7338_190_prdImi amintesc de o gluma spusa cu ceva vreme in urma si anume: “iarna nu-i ca vara”. Nu puteam sa nu imi amintesc de aceasta vorba, vazand aceste Oferte Cazane si centrale termice pe lemne la preturi accesibile. Vremea s-a schimbat rapid, temperaturile de peste 30 de grade, cu plus vor fi inlocuite de cele cu minus. De aceea, o centrala termica pe lemne devine esentiala, in noptile de iarna geroase, pentru incalzirea locuintei.

Sunt multi oameni in Romania, care nu au acces la reteaua de gaze. Pentru ei si locuintele lor o centrala termica pe lemne reprezinta solutia de incalzire a casei. In principiu cele mai multe centrale termice pe lemne sunt montate in zonele rurale, dar si in zona urbana sunt multe locuinte care au centrale pe lemne.

Pentru a monta centrale termice pe lemne este nevoie de spatiu. Ideal ar fi sa se monteze aceste cazane pe lemne in afara locuintei, intr-o anexa, deoarece vor trebui depozitate si lemnele. O asemenea centrala este destul de grea si este exclusa o asemenea instalatie de incalzire pentru un apartament.

Consumul, este in functie de suprafata locuintei ce urmeaza a fi incalzita. Un alt factor important il reprezinta izolarea termica a locuintei si zona in care este amplasata locuinta ( la munte, campie, etc)

Pentru ca aceste instalatii de incalzire, sa aiba maximul de eficienta, este necesar sa se aleaga componentele potrivite. La centralele termice pe lemne, dimensiunea unor cazane pe lemne trebuie sa fie in raport cu suprafata camerelor, volumul de apa ce urmeaza a fi incalzit, numarul de camere, etc. De aceea este bine ca inainte sa luati o decizie, in privinta unei centrale, sa va consultati cu un specialist.

Cazane si centrale termice pe lemne, de la RO INSTALATII

Daca va doriti o centrala termica pe lemne , roinstalatii.ro, este locul unde trebuie sa popositi. Aici, exista o gama diversificata de centrale termice care pot fi utile locuintei dumneavoastra. Pentru un om gospodar RO Instalatii este alegerea potrivita.
Pe langa produsele comercializate veti descoperi si modalitatile de plata flexibile. Un produs necesar locuintei poate fi achizitionat si in rate fixe. De retinut ca pentru obtinerea finantarii nu e nevoie de adeverinta de venit. Detaliile sun disponibile pe site.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s