Un patron din fotbal isi face partid

Becali n-a avut dreptul să voteze la aceste alegeri, după ce judecătorii i-au interzis drepturile civile în condamnarea pe care a primit-o pentru schimburile de terenuri cu MApN. Patronul Stelei spune însă că oricum este dezamăgit de clasa politică actuală. Becali susţine că vrea să intre din nou în politică şi lucrează la un proiect din care urmează să fac parte intelectuali.

“Am eu nişte gânduri, dar am decis să nu mai candidez eu. Am să construiesc un partid. O să fie în el numai profesori universitari, numai oameni culţi, nu se mai poate altfel! De 27 de ani a ajuns ţara unde a ajuns. E exact cum zice un psalm: când se ridică oamenii de nimic, neleguiţii umblă liberi. Cum să stau liniştit când văd că ţara mea e condusă de puteri străine? Trebuie să dau jertfă cu orice risc, ţara este condusă de puterile străine”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, pentru moment, nu mai face politică, dar a susţinut că îşi pregăteşte revenirea. Patronul Stelei spune că vrea să construiască un partid elitist. Becali a fost preşedintele Partidului Noua Generaţie, însă n-a avut prea mare succes dupa fuziunea cu PNL.

sursa: mediafax.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s