Baterii auto online

Antigel, baterii auto

In cautarile mele, dupa antigel de calitate, am descoperit baterii auto ieftine online. Vorba proverbului romanesc:” Unde dai si unde crapă”.
Antigelul il cautam, deoarece eu consider ca pregatirea masinii, pentru perioada de iarna, este foarte importanta. Pe langa antigel, o baterie buna, schimbatul anvelopelor, mai trebuiesc verificate si alte chestii importante. Spre exemplu: nivelul lichidului de frana sau verificarea sistemului de incalzire al masinii sunt chestiuni care nu trebuiesc neglijate.
Pregatirea masinii este obligatorie, pentru ca ne dorim sa ajungem la destinatie, nu sa ramanem pe drum, in plina iarna, din cauza unei probleme tehnice.

Baterii auto online

52011303-rombat-cyclon-44ah-en-390a6396O baterie auto este foarte importanta pentru ca de ea depinde functionarea autoturismului. Durata de viata a unei baterii auto este de patru, maxim cinci ani. Dupa aceasta perioada bateria trebuie schimbata.
AutoHut, este un magazin online care comercializeaza piese auto pentru autoturisme, printre acestea numarandu-se si bateriile auto. Pe pagina principala veti gasi un motor de cautare special care va ajuta sa gasiti produsul dupa marca masinii.

Cum alegi o baterie auto?

Este o intrebare des intalnita. In opinia mea, cei care achizitioneaza o baterie auto nu ar trebui sa se ghideze dupa pret, ci dupa calitatea ei. Cand cumperi o baterie, fie ca-i dintr-un magazin online sau un showrom auto, trebuie sa tii cont si de caracteristicile masinii tale. O baterie trebuie sa aiba o capacitate corespunzatoare pentru a putea satisface necesarul de Amperi, al masinii tale.

De ce sa alegi baterii auto de la AutoHut?

Pentru ca cei de la AutoHut.ro ofera garantii pentru toata gama de produse, inclusiv pentru baterii auto achizitionate online.

Daca produsul pe care l-ai cumparat nu corespunde, il poti returna in termen de 30 de zile si vei primi banii inapoi.

Produsele se pot plati si in rate (intre 3 si 12 rate) fara dobanda.

Livrarea este foarte rapida: 24 de ore de la confirmarea comenzii sau in aceeasi zi din showroom-ul de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, nr. 110, sector 3, Bucuresti, de luni pana vineri, deschis intre orele 09:00 – 18:00.

Bateria auto din imagine are 44 amperi si este produsa de Rombat. Un producator cunoscut. Pe site, o gasiti la pretul de 158.35 lei.

3 thoughts on “Baterii auto online

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s