Studio de videochat in Romania

In acest articol, n-am sa fac o istorie a videochatului in Romania, deoarece consider ca exista multe articole pe aceasta tema in blogosfera. Am sa pornesc de la o discutie legata de acest subiect, pe care am avut-o cu niste amici si amice, cu ceva vreme in urma, dupa aparitia Videochat in Iasi.
makeup-1-2-300x200Asadar: am cunostinte care considera ca un job in domeniul videochatului ar fi unul nepotrivit, neadecvat, dar eu nu il consider asa, de aceea am scris si voi scrie despre studiourile de videochat din Romania si despre aceasta meserie sau job neadecvat, cum ii spun cunostintele mele. Lor si nu numai lor, le spun ca persoanele angajate legal, in domeniul acesta, au venituri constante si comparativ cu celelelate meserii salariul este foarte bun.
Acum, sa nu va imaginati ca intr-un an de zile castigurile din videochat va vor da posibilitatea sa va cumparati o masina scumpa si-o vila la munte, cu piscina incalzita, sunt venituri care iti vor asigura un trai decent. Cu siguranta nu vei mai avea probleme cu facturile, care iti vor veni in cutia postala, luna de luna.
In opinia mea, un loc de munca in acest domeniu, nu necesita un efort deosebit…de aceea cred ca un job in videochat, este potrivit pentru tinerele studente. Acesta, jobul, ofera un trai decent in Romania. Se poate face si in paralel cu studiile unei facultati, deoarece multe studiouri ofera un program flexibil, intre 6 si 8 ore de lucru.

Anunturi de angajari videochat. De ce ar trebui sa tratam cu seriozitate maxima un asemenea anunt?

1. In plan social o angajata care practica o asemenea meserie, nu fura, nu da in cap la nimeni, nu savarseste nicio fapta anti-sociala. Site-urile destinate videochatului sunt accesate de cei care doresc. Nu este nimeni obligat. Deci, nu are cum sa fie pacalit.

2. In plan personal, nu am pareri proaste despre practicarea acestei meserii. Riscul de a lucra intr-un studio fiind zero, meseria asta fiind 100% legala. Confidentialitatea fiind asigurata.

3. Am lasat la urma beneficiile. Pentru ca sunt si beneficii pe langa un program de lucru flexibil, adica se poate merge si la facultate, modelele beneficiaza si de training. In privinta venitului, am spus la inceputul articolului si nu ma mai repet.

Daca printre vizitatori mei exista persoane( fete) interesate de acest domeniu, lor le fac invitatia de a arunca un ochi pe site-ul: Glamour Studio – Studio de Video Chat Romania Bucuresti.

Leave a comment