Mese si scaune de bar. Importanta mobilierului

Mese si scaune de bar. Importanta mobilierului

Importanta mobilei intr-o incapere? Dar a unor mese si scune de bar?

scaun-bar-abs-170-alb-1-800x800
                               scaun bar inalt

Cat de importanta este mobila intr-o incapere, incerc sa explic in randurile ce urmeaza. Cat de importante sunt elementele de mobilier, la fel.

O incapere fara mobila este pustie. Nu cred ca cineva si-ar dori o locuinta sau incapere fara mobila. Pe ce sa dormi, daca nu ai un pat? Unde sa stai, daca nu ai un scaun?

Scaune de bar online

Un element extrem de important in cadrul unui birou, cafenea, club sau bar, este un scaun. O sa va intrebati, de ce? In opinia mea, ar fi simplu: o incapere nu poate sa fie goala, am zis, trebuie sa fie functionala suta la suta. De la bar, pana la mese si scaune de bar, daca-i vorba de o cafenea, club sau bar.

Ia ganditi-va pentru o clipa, un bar fara mese, fara scaune, doar cu un bar in care se gasesc produsele care trebuiesc servite? Ati intra intr-o asemenea locatie? Eu cred ca nu! Acel loc nu ar mai fi un bar, ci ar semana mai degraba cu un magazin alimentar in care intri si cumperi produse pentru acasa.
Daca cineva ar intra ca intr-un bar, unde se va aseza pentru a face o conversatie cu prietenii. Unde sa-si savureze o cafea? Nimic din acea activitate, de zi cu zi, din baruri nu ar mai fi posibila.

Scaun de bar cu spatar

images
scaun bar cu spatar

Felul in care arata mobilierul de bar are un rol important, poate fi cheia succesului, daca mobila din respectivul bar e una deosebita, chiar unicat. Am vazut in ultima vreme baruri tematice, cu mobilier in ton cu ceea ce doresc sa transmita. Cu siguranta aceia au cumparat mobila, de pe site-ul scauneonline.ro.

Cu siguranta multi dintre voi ati intrat in cluburi, cafenele, etc. si, ati vazut, cum este normal o masa, un scaun, elemente de mobilier carora nu le-ati dat importanta. Nu stiu cati dintre voi stiti ca pentru realizarea lor e nevoie de foarte multa sudoare, imaginatie si rabdare. Maiestria oamenilor care realizeaza mobila este de fapt cheia succesului. Din mainile lor trebuie sa iasa un produs de calitate care sa satisfaca gusturile clientilor.
Cum spuneam si la inceputul articolului, mobila este un element important in orice cladire, fie ca-i o locuinta, fie ca-i un birou sau un bar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s