Service auto pentru Opel

Service auto pentru Opel

tinichigerieExista in viata unui proprietar de autoturism Opel, o zi cand se gandeste ca va trebui sa apeleze la un service auto de calitate pentru: sfaturi tinichigerie. Eu am achizitionat in urma cu trei ani, un autoturism Opel si sunt direct interesat de un service auto de calitate! Am fost constient, ca dupa o anumita perioada, va trebui sa investesc in autoturismul meu Opel, pentru a-l mentine in stare buna de functionare. De la o vreme am vazut ca necesita o reparatie de tinichigerie auto usoara si, de aceea am navigat prin mediul online, in cautarea unui service auto de calitate.
Recunosc, ca m-am gandit si la vanzarea lui, dar m-am decis, sa ma mai folosesc si anul acesta de aceasta masina. Stiti si voi cum este sa muncesti pentru un lucru de valoare. Iti vine greu dupa acea sa renunti la el.

Cum sa alegi un service opel de calitate?

La mine in oras nu am gasit un service Opel. Oamenii pe care i-am intrebat, mi-au spus ca “numai cine nu a vrut nu a devenit mecanic auto”. In consecinta, nu am de gand sa imi duc masina acolo unde, un om, din zidar a devenit peste noapte, tinichigiu auto. Reparatia de care are nevoie masina mea trebuie sa fie de calitate, iar pentru asta e nevoie de oamenii cu experienta in tinichigeria auto.

Asadar, pentru intrebarea cum aleg un service auto pentru masina mea, am apelat la motorul de cautare google si am descoperit in Bucuresti un service auto, care are in dotarea echipamente de ultima generatie si oameni cu experienta. Atelierul Auto Erebus se afla in sectorul 1 al capitalei, pe strada Ioan Bianu, la numarul 47. Pentru programari si informatii am folosit un nr. de telefon 031 005 6735, un numar special pentru posesorii de autoturisme OPEL.
Din discutiile avute, am constatat ca oamenii sunt seriosi si isi fac treaba foarte bine, iar preturile sunt accesibile.

Asadar, autoturismul meu Opel va intra in reparatii, intr-un service auto autorizat Opel. Sper ca problemele sa fie rezolvate rapid si sa pot circula cu autoturismul meu pe drumurile publice, in conditii de siguranta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s